Golf 8 simsiyah yağ çubuğu

Mertsvglik

Üye
İsim
Mert
Araç
Golf 8
Merhaba arkadaşlar golf 8 1.0 etsi aracım var az önce rutin yağ su kontrolü yaparken fark ettimki arabamın yağ kontrol çubuğu baştan aşağı simsiyahtı elimle silmeme rağmen bu siyahlık geçmedi sebebi nedir acaba

Son düzenleme:

Merhaba arkadaşlar golf 8 1.0 etsi aracım var az önce rutin yağ su kontrolü yaparken fark ettimki arabamın yağ kontrol çubuğu baştan aşağı simsiyahtı elimle silmeme rağmen bu siyahlık geçmedi sebebi nedir acaba (fotoğraf çekemedim akşam zaten belli olmuyor)

Aracı sıkıştırdın mı hiç ve kaç km de...

20.500km de son yağ bakımı 13 bin de yapıldı aracıda hiç sıkıştırmadım.

Genel olarak yağ siyah yada koyu kahverengi ise yağ yanmış ve bozulmuştur değişmesi gerekir... umarım başka büyük problem yoktur...

Nerede yaptırdın bakımı...

Bence sabah erkenden götür hayırsız bir durum ile karşılaşma...
Hocam yeni bi güncelleme yaşandı az önce tekrar yağ çubuğuna baktım çubuğun rengi normal renkteydi ve yağ seviyeside normaldi yapın rengide olması gerektiği gibiydi çok garip

Hocam yeni bi güncelleme yaşandı az önce tekrar yağ çubuğuna baktım çubuğun rengi normal renkteydi ve yağ seviyeside normaldi yapın rengide olması gerektiği gibiydi çok garip

Enteresan bir durum bu vw yol yardımını arayıp teknik arkadaşa sorsana bilgili onlar bir şekilde yönlendirir...

@Mertsvglik ne yaptın görüştün mü dün yada bugün gittin mi servise...
Hocam servise gitmeden çözdüm iyikide gitmemişim mevzu çok farklıymış
Şimdi ben genelde gece dışarı çıktığım için arabayı aldığımdan beri yağ kontrolünü hep gece telefonun flaş ışığı desteği ile yapıyordum bu başlığı açtığım gün ise ilk defa gündüz baktım çubuğa şimdi gözüm hep gece flaş ışığı altındaki renge alıştığı için ilk defa çubuğu gündüz gözüyle bakınca bana garip gelmiş rengi tüm olay buymuş yinede yardımınız için çok teşekkürler.

Geri
Üst Alt