Ön Camdaki Komple Garip İzler

cank

Yeni Üye
İsim
Can
Araç
Golf Mk7 2013 1.2 Tsi
Merhaba,

Bu sorunla yeni karşılaştım. Arabamı yıkarken fark ettim. Islandığında görseldeki gibi leke kalıyor. Sabunladım, köpüklerim, yıkadım çıkaramadım. Nedir bu bilgisi olan var mı? IMG_0272.jpeg

camda film var gibi. yeni mi oluştu yoksa siz yeni mi farkettiniz? camda film yoksa cam orjinal mi? muhtemelen değildir. cam döküldükten sonra böyle fligran oluşturabiliyor. sadece ıslak iken oluşuyorsa izopropil alkol ile silmeyi deneyebilirsiniz.

Upvote 0
dışarıdan

Cam da film var mı?
hayır yok

camda film var gibi. yeni mi oluştu yoksa siz yeni mi farkettiniz? camda film yoksa cam orjinal mi? muhtemelen değildir. cam döküldükten sonra böyle fligran oluşturabiliyor. sadece ıslak iken oluşuyorsa izopropil alkol ile silmeyi deneyebilirsiniz.
sadece ıslak iken oluyor, daha önce olsa mutlaka fark ederdim. dediğiniz gibi silmeyi deneyeyim.

cevap veren herkese teşekkürler.

Upvote 0
Hocam muhtemelen öncesinde yağmur kaydırıcı tarzı bir uygulama yapılmak istenmiş fakat başarılı olunmamış ya da ürün kalitesizmiş homojen dağılmamış, kireç sökmeye yarayan cam temizleyicileri düzeltecektir bu sorunu. Evdeki kireç sökücüleri denemeyin :D

Upvote 0

Geri
Üst Alt