Golf 7 Dpf iptali sonrası motor arıza ışığı

melo3444

Yeni Üye
İsim
Ali
Araç
Golf 7 2015 1.6 TDI
2015 model golf 1.6 tdı aracımda partikül iptali yapılmış benden önceki sahibinde. 200 300 km de bir Motor arıza ışığı yakıyor ve gaz kesiyordu. Yazılımcı arkadaşa güncellettim bu sefer motor ışığı yanmıyor ama yine gaz kesiyor. Bilgisayara bağladığımız da p245600 arıza kodunu alıyoruz. Partikül fitresi basınç fark sensörü yazıyor (aralıklı) 1 aydır kurtulamadım artık arabayı satma noktasına gelecegim. Sensörün soketini çıkarında daha farklı hata veriyor. Başına gelen ve ya tamamen çözen varmı. Adana dayım sensör de sorun yok diyorlar.

Üstad hatalı partikül iptali yapmışlar aracına. Eğer o iptal eden arkadaş master ise, aracı orjinale çevirsin orjinal dosyayı okuyup bana göndersin ben iptal edip size atayım dosyayı araca yazın.

5438236077 wpden yazarsınız.

Upvote 0
Üstad hatalı partikül iptali yapmışlar aracına. Eğer o iptal eden arkadaş master ise, aracı orjinale çevirsin orjinal dosyayı okuyup bana göndersin ben iptal edip size atayım dosyayı araca yazın.

5438236077 wpden yazarsınız.
Valla hocam helal olsun size. Mesajı okuyarak sorunu anlamış olmanız ve anında çözüm üretmeniz takdire şayan. Forumda bulunmanız da bizler için ayrıcalık. Hayırlı işleriniz olsun.

Upvote 0
Valla hocam helal olsun size. Mesajı okuyarak sorunu anlamış olmanız ve anında çözüm üretmeniz takdire şayan. Forumda bulunmanız da bizler için ayrıcalık. Hayırlı işleriniz olsun.
Estağfurullah hocam, sürekli karşılaştığımız arızalar bunlar merdiven altı dükkanlara aracı teslim edince bu tarz bulunamaz arızalara sebebiyet veriyor. Arkadaşın araç satmasını gerektirecek bir durum yok kısa bir işlem yakın olsaydık yarım saate teslim ederdim aracı.

Upvote 0

Geri
Üst Alt