alaras
Üye
- İsim
- Ali Aras
- Araç
- Golf 7 Rline 2016
Herkese merhaba, iyi akşamlar. Bugün aracımla kısa bir mesafe gittim ve karanlık bir yoldu, ara ara uzunları açtım. Ancak dikkat ettim sağ farda bir anormallik var, daha yüksek yanıyor çünkü. Uzunları açtım kapadım, bir iki selektör yaptım dedim belki perdeler takılmıştır, düzelmedi. Neyse dedim o sıra ikaz lambası yandı, sağ kısa farı kontrol edin diye. İndim baktım, sağ far daha parlak yanıyor, gündüzler de açık ki hiç kullanmam. Dedim gece gece uğraşmayayım kapattım arabayı. Going home açıldı anahtarı çekince, sağ far açılmadı . Allah allah dedim bir daha kontağı açtım, yandı. Ama bu sefer uyarı vermedi. Bir iki kere vurdum dedim bi şey mi takıldı temassızlık yapıyo kaputu açtım baktım yok. Sola da vurdum farkı sezmek için, sağ far titriyor vurduğumda solda bir şey yok. Bundan 3 yıl önce falan far ampüllerimi değiştirmiştim orijinal parçayla, daha önceden de pırpırlayıp sönmüştü çünkü. Ama bu sefer pırpırlama falan yok, daha güçlü yanıyor. Farın bitiş noktasında da sarı bir çizgi var. Uzun lafın kısası kafayı yemek üzereyim , daha önce başına gelen, durumu bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Farlarım Basic Xenon Uled,Highline donanımda gelenler. Şimdiden teşekkür ederim.
Edit: Farlar orijinal, fabrika çıkışı
Edit: Farlar orijinal, fabrika çıkışı