Merhaba,
Bu ay aracımın garantisi bitiyor. +1 yıl daha garantiyi uzatıp uzatmama konusunda ikilemdeyim. Sizin düşünceniz nedir? Aşağıya listeyi koydum fiyatlar malum oldukça yüksek.
NOT: Sanayide tanıdığım veya tanımak istediğim ustam yok
Katılan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 76747
teşekkürler.Ben aldıktan bir kaç gün sonra +1 uzattım aldığın zaman uzatsaydın burada gördüğün rakamlar olmazdı biraz geç kalmışsın rakamlar çok artmış ama bence bir yıl daha binecek isen uzatmalısın her parçası ile pahalı araç tabi herkesin fikri farklı olur...
Sanayide İstanbulda sağlam arkadaşımz var gözün arkada kalmaz yaptırmaz isen tanıştırırm seni...
Hangi semtte paylaşır mısınız bilgileriniBen aldıktan bir kaç gün sonra +1 uzattım aldığın zaman uzatsaydın burada gördüğün rakamlar olmazdı biraz geç kalmışsın rakamlar çok artmış ama bence bir yıl daha binecek isen uzatmalısın her parçası ile pahalı araç tabi herkesin fikri farklı olur...
Sanayide İstanbulda sağlam arkadaşımz var gözün arkada kalmaz yaptırmaz isen tanıştırırm seni...
Multimedya değişimi 110 bin tl hocam. S..o.s kontrol ünitesi 70, vites mekanizması 65Merak ettiğim bir konu var. Aracı bayide ilk satın alırken +2 yıl ek garanti yapınca da bu tablodaki fiyatlar üzerinden mi ek garanti yapılıyor? Öyleyse uçukmuş bence. Ben daha uygun sanıyordum.
Konu sahibine cevabım ise bu fiyatlardan ben olsam yapmazdım. Sorun çıksa bu kadar harcarsın zaten. Sorun çıkmadan parayı peşin vermiş oluyorsun.
Hangi semtte paylaşır mısınız bilgilerini
Merak ettiğim bir konu var. Aracı bayide ilk satın alırken +2 yıl ek garanti yapınca da bu tablodaki fiyatlar üzerinden mi ek garanti yapılıyor? Öyleyse uçukmuş bence. Ben daha uygun sanıyordum.
Konu sahibine cevabım ise bu fiyatlardan ben olsam yapmazdım. Sorun çıksa bu kadar harcarsın zaten. Sorun çıkmadan parayı peşin vermiş oluyorsun.
merhaba, 1 yıl önce vites seçiciyi garantiden değiştim. başka da bahsedilen kronik sorunların hiç biri olmadı.Benim tavsiyem bir yıl daha uzat. Benim başıma şöyle bir olay geldi. Geçen sene garantiyi 1 yıl uzattım, yaklaşık 11 bin küsür para verdim. Bu yıl uzatılmış garanti bitimine 1 ay kala araç vites kolu arızası verdi ve toplamda 33 bin tl masraf çıktı. Uzatılmış garantiden hallettik. Uzatılmış garantinin avantajı servis arıza masrafını sigortadan alıyor. Bunun artısı değişen parçalar için 2 yıl parça garantin oluyor. Normal aracın kendi 2 yıllık garantisinde böyle bir arıza verse yapsalar, parçanın 2 yıllık garantisi yok. Aracın garantisi bittiği an çıkan her masraf sana ait.