uberl3gend
Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Sıfır HEX V2 kablosu bakıyorum yurtiçi-yurtdışı farketmez bir kablo önerebilir misiniz?
Sıfır HEX V2 kablosu bakıyorum yurtiçi-yurtdışı farketmez bir kablo önerebilir misiniz?
Teşekkür ederim cevap için. Aliexpress'den bir kablo da ben aldım cevabınız üzerine. Sadece sınırsız VIN özelliği yok gözüküyor problem olmaz herhalde.Uygun yollu basit işleriniz icin arıyorsanız AliExpress üzerinden atmega chipli herhangi bir vcds kablosu alabilirsiniz. Ben kendi kullandığımı AliExpress üzerinden aldım 2 yıldır aktif kullanıyorum
hocam sorunsuz kullanırsınız, ben 6-7 farklı araçta kullandım gizli özellikler icin sorun yasamadım.Teşekkür ederim cevap için. Aliexpress'den bir kablo da ben aldım cevabınız üzerine. Sadece sınırsız VIN özelliği yok gözüküyor problem olmaz herhalde.
O zaman sınırsız VIN özelliği olmasının bir anlamı yok mu?hocam sorunsuz kullanırsınız, ben 6-7 farklı araçta kullandım gizli özellikler icin sorun yasamadım.
pek detayına hakim degilim ama program acıkken bilgisayarı internete baglamadıgınız sürece istediğiniz aracta kullanırsınızO zaman sınırsız VIN özelliği olmasının bir anlamı yok mu?
Bilmiyordum, bir araştırayım bu konuyu teşekkür ederim.pek detayına hakim degilim ama program acıkken bilgisayarı internete baglamadıgınız sürece istediğiniz aracta kullanırsınız
Merhaba, kablom geldi ama gönderilen yazılımda trojan olduğunu gördüm siz kendi bilgisayarınıza mı kurdunuz yoksa bana yollanan yazılımda mı bir sıkıntı varpek detayına hakim degilim ama program acıkken bilgisayarı internete baglamadıgınız sürece istediğiniz aracta kullanırsınız
Sorun değil hocam virüs koruyucu mecbur kapatmak zorundayız. Crackli kullandığımız için bu şekilde görünüyorMerhaba, kablom geldi ama gönderilen yazılımda trojan olduğunu gördüm siz kendi bilgisayarınıza mı kurdunuz yoksa bana yollanan yazılımda mı bir sıkıntı var