İstanbulda en güvenilir VW Yetkili Servisi neresidir?


talh4slan

Yeni Üye
Katılım
20 Ağu 2021
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
İsim
Talha
Merhaba arkadaşlar, 2020 Model Vw Golf 1.5 TSI aracımın bu güne değin bakımları yetkili serviste yapılmış. Bu şekilde satın aldım ve şimdi bakım zamanı geldi. İyi niyet garantisi devam eder mi? 15.000 bakımını İstanbulda hangi yetkili serviste yaptırmalıyım?
 

Ben Doğuş Oto Esenyurt bayisinde ilk bakımı yaptırmıştım. Memnun kalmıştım.
 
Merhaba arkadaşlar, 2020 Model Vw Golf 1.5 TSI aracımın bu güne değin bakımları yetkili serviste yapılmış. Bu şekilde satın aldım ve şimdi bakım zamanı geldi. İyi niyet garantisi devam eder mi? 15.000 bakımını İstanbulda hangi yetkili serviste yaptırmalıyım?


Hayırlı olsun iyi niyet diye birşey kaldımı bilmiyorum ama bakımda zaten geçerli olan birşey değil...

Ayrıca sen 15.bin bakımı değil aracım 2020 demişsin yıl 2024 ve senin 4.yıl bakımı yaptırman gerekir km nin bir anlamı yok yılda...

4.yıl bakımın da da neler değişmesi gerek forumda konuları olması gerek...


 
Son düzenleme:
golfü acarlara süperbi doğuş oto kartal ve aykan servise götürüyorum sorsanız içinize siniyormu hayır, benim gibi titzlenerek yapmaz hiçbir servis elbette ama tecrübe ettiğim kadarıyla bu üç servis diğerlerine kıyasla daha iyi gibi gözlemledim aracı satarken yetkili servis bakımlı muhabbeti olmasa işim olmaz motoru söküp dağıtacak kadar malzemem var 93 model vitara aracımın her işini kendim yapıyorum en yetkili servis edasıyla:D
 
İyi niyet garantisinin yetkili servislerdeki karşılığı şudur: aracınızı sanayiiye sokarsanız kimin nereyi ellediğini bilemeyeceğimiz için sadece canımınız istediği şeylerde belki yardımcı oluruz. Tüm kayıtları yetkili servisteyse siz iyi niyetlisiniz (?), aracın yaşına göre indirim oranı neyse o fiyattan işlemleri yaparız. Kullanıcılar muhtemel büyük masraflarda (DSG arızaları gibi) uygun fiyat için dil dökmemek adına bakımlarına yetkili serviste devam ediyor. Sanayiide VW grubuna hakim, ustalığından ve iş ahlakından emin olduğunuz bir yer varsa tercihinize göre değerlendirebilirsiniz.

Yetkili servise giderseniz iyi niyet garantisi devam eder. Ruhsatta yazan ilk tescil tarihinden itibaren 48 ay + 1 gün geçtiyse parça ve işçilikte %25, motor yağında %16 indirimli yaptırırsınız. 48 ayı doldurmadıysa parça ve işçilikte %15 indiriminiz olur.

Yetkili servisin iyisi diye bir şey kalmadı. Aynı bayiiden çok memnun olan da var büyük sorunlar yaşayan da. Fiyatlar her bayiide küçük farklar olsa da aynıdır. Kötünün iyisi olarak Avrupa yakasındaysanız Doğuş Oto Maslak yada Esenyurt, Anadolu yakasındaysanız Doğuş Oto Kartal’ı ilk tecrübe olarak tercih edebilirsiniz.
 

Geri
Üst Alt