silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Silecek suyuna eklenmesi önerilen orijinal antifriz
Tamamen doğru değerli HocamServise bakım için gittiğimizde silecek deposuna ekleniyor ve harici istersek de 14tl gibi bir fiyatı vardı. Yaz kış kullanılabileceği söylenmişti. Kullanım şeklide silecek deposuna bu şişeyi (0,5lt) boşaltıp su ile tamamlanması şeklinde.
Değerli Hocam.@silvershadow İyi geceler değerli hocam.
Yaz için normal su yeterlimi yoksa camsil mi koyalım sizin dediğiniz gibi. servisten alınan bu ürünün üstüne kaç kere su koyabiliriz yoska bi depo için mi geçerli
Değerli Hocam servisten orjinal suyu alıcam ilk fırsatta olmadı shellden 4lt'lik heryerde övülen sudan alıcam. Anlayamadığım konu saf suyu nerden bulucam marketten içme suyu almaya planlıyodum Birde aklıma geldi içme suyu insana zarar vermiyoken Golfte kireçlenme yapmasını öngörmeniz gerçekten Golfü bebeğiniz gibi gördüğünüz manasına geliyo sanırımDeğerli Hocam.
Bazı yörelerimizde şu aşırı derecede kireçli olduğu için zamanla borularda tortu ve tıkanma yapabileceği için büyük boy kaliteli camsil suyu ile aküler için kullanılan saf su kullanılmasını tavsiye ediyorum.
Bazen "hazır su" veya şişe suyu denilen market suyu ile doldurulması yöntemini ben tavsiye etmem çünkü bu sular da çeşme suyu kadar mineral içermekte. Bu defa magnezyum kireci ile uğraşmak var .
Kısacası yaz kış bu karışımı kullanmalı ve kışın donmayı önlemek için bu 500 ml lik şişeyi bir defada dökerek kullanmalı. Silecek suyu deposunu normal suyla tamamlamak demek antifrizi seyretmek demek olduğundan şu eklemeden kullanmalı ve su bitmeye yakın (ki bi-xenon farlara sahip aracınız yoksa uyarısı da olmuyor) bu işlemi tekrar etmeli.
Değerli HocamDeğerli Hocam servisten orjinal suyu alıcam ilk fırsatta olmadı shellden 4lt'lik heryerde övülen sudan alıcam. Anlayamadığım konu saf suyu nerden bulucam marketten içme suyu almaya planlıyodum Birde aklıma geldi içme suyu insana zarar vermiyoken Golfte kireçlenme yapmasını öngörmeniz gerçekten Golfü bebeğiniz gibi gördüğünüz manasına geliyo sanırım