oguzhanbey69
Yeni Üye
- İsim
- Oğuzhan Coşkun
- Araç
- Golf 1.5 TSİ HİGHLİNE
Merhabalar Aracım 2019 1,5tsi highline tek J far , bunu nasıl çift j far yaparız orjinal şekilde...
Perdeleme özelliği için kamera olması gerekiyor. Montaj yaptırdıktan sonra kasko firmanıza ek bedel ödeyerek poliçeye ekstra ekipman diye ekletebiliyorsunuz. Ben zamanında donanımlarımı ekletirken fatura istemişlerdi bir defaya mahsus olmak üzere.Çokmuş ya. Ben de düşünüyorum aslında.
Orijinal çift J montajı tamamlandığında adaptif özelliği de aktif oluyordur muhtemelen.
Peki karşıdan gelen aracı perdeleme özelliği de var mı bu farların? Bir de kasko işlemi nasıl oluyor bilginiz var mı?
Yani ikinci yıl ekletemiyor muyuz artık?Perdeleme özelliği için kamera olması gerekiyor. Montaj yaptırdıktan sonra kasko firmanıza ek bedel ödeyerek poliçeye ekstra ekipman diye ekletebiliyorsunuz. Ben zamanında donanımlarımı ekletirken fatura istemişlerdi bir defaya mahsus olmak üzere.
Siz neler ekletmiştiniz hocam? Adaptif çift J var mıydı?Hayır ilk sene sadece fatura isteniyor ondan sonraki yıllarda kaydı olduğu için fatura istenmiyor otomatik olarak poliçeye ekleniyor.