İstanbul-Antalya Hangi Yol ?

Tolgakurt

Üye
Araç
Golf 1,5
Merhaba Arkadaşlar,
İstanbul'dan,Antalya'ya gideceğim.Ailece ve çoluk çocuk olacağından rahat ve güvenli gitmek istiyorum.Zaman ve otoban ücreti vs.sıkıntım yok.Acaba nerden gitmeliyim?Yardımcı olursanız çok sevinirim.Cevaplarınız için,şimdiden teşekkür ediyorum.

Osmangazi Köprüsü'nü kullanmadan direkt Bilecik>Kütahya>Burdur üzerinden gidip geliyorum yılda 3-4 kez. Osmangazi'yi kullanırsanız 20km civarı daha kısa yol.

1720781265289.png

Bursaya günübirlik git gel yapacaktım şu köprü, yol fiyatından hevesim kaçtı.İstanbuldan git gel 1134 tl sadece yol parası 1000 mazot harca.Daha bişey yemeden cepten 2k gitti..

Bursaya günübirlik git gel yapacaktım şu köprü, yol fiyatından hevesim kaçtı.İstanbuldan git gel 1134 tl sadece yol parası 1000 mazot harca.Daha bişey yemeden cepten 2k gitti..

Bayram da gittik bizde günü birlik köprü otoban yakıt 2lik olduk... kahvaltı öğle yemeği falan derlen 4lük oluverdik...

Bayram da gittik bizde günü birlik köprü otoban yakıt 2lik olduk... kahvaltı öğle yemeği falan derlen 4lük oluverdik...
Abi dm den bir mekan tavsiyesi gelir o zaman 😊. 2lik olmaya değsin.

Abi dm den bir mekan tavsiyesi gelir o zaman 😊. 2lik olmaya değsin.

Dur buradan yazayım...

Sabah cumalıkızık köyündeki meşhur köy kahvaltıcıları var ormanın içinde köy yeri...
Çok beğendim...

IMG_0551.jpeg

öğlende tarihi ahşap iskender...

Tuzlu ama değer...

Geri
Üst Alt