Kapı içi ambiyans aydınlatma sorunu

sophos

Üye
İsim
Egemen
Herlese iyi akşamlar öncelikle,
Resimlerden anlaşılacağı üzere kapilardaki ledlerin uç kısımları ortaya kadar sönük (çok cılız) yanmakta, geri kalan kısmı normal parlakligindadır.
Araçta sonradan taktirdıgım donanım ve bunların yazılımları mevcut acaba sorun bunlardan mı kaynaklı yoksa ledlerin ömrü mü bitiyor? Her ikisininde aynı anda böyle olması bana yazılımsal gibi geldi ama bilmedim.. fikri olan arkadaşlar aydinlatirsa sevinirim.

Ekli dosyalar

• 20240713_221758.jpg
    20240713_221758.jpg
    208.1 KB · Görüntüleme: 51
  • 20240713_221749.jpg
    20240713_221749.jpg
    195.4 KB · Görüntüleme: 51

Her ikisinin aynı anda olması biraz garip geldi ama artık söküp dışarıda test edeceğim.
Daha önce buna benzer çok parça değişimi sağaldım, aynı tarihli seri üretim parçalar aynı anda denk gelmesi olası. Dışarıda test edecekseni< yüksek voltaj vermemeye dikkat edin.

Upvote 0
Ledlerle alakalı sorun hocam aldığınız yada yaptırdıgınız yerle gorusun

Upvote 0
Demekki orijinal kadar uzun ömürlü değilmiş benm arac 2016 orijinalde var ama bir sorun yok

Upvote 0
Demekki orijinal kadar uzun ömürlü değilmiş benm arac 2016 orijinalde var ama bir sorun yok
Hocam orjinal ürün. Araç 2017 1.4 highline dsg. Ben sadece sonradan acc, serit takip, loga kamera, arac içi kamera, arka havalndirmayi type -c li fln taktirdim. Bunlar için sigorta kutusundan enerji aldılar. Acaba onlarla mı ilgisi var anlamında söylemiştim.

Upvote 0
Hocam orjinal ürün. Araç 2017 1.4 highline dsg. Ben sadece sonradan acc, serit takip, loga kamera, arac içi kamera, arka havalndirmayi type -c li fln taktirdim. Bunlar için sigorta kutusundan enerji aldılar. Acaba onlarla mı ilgisi var anlamında söylemiştim.
Olabilir sigortaya elda bakmak lazim o zaman,ayni yerelden çoklayici olmadan giriş yaptiysa sebebi bu olabilir bence bir bakin oraya hatta allah korusun yangin bile cikarabilir

Upvote 0

Geri
Üst Alt