Acardag
Üye
Merhabalar, yaklaşık 2 senedir golf 8 impression kullanmaktayım. Hem araç yenileme olarak hemde donanıım üstünlüğü olarak cupra leon almaya karar verdim. Matrix far otonom sürüş gibi donanımlı bir aracı vw tarafında almaya kalkınca 1.850 tl gibi bir fiyat çıkıyor ve çoğunda discover pro ekran bile yok... cupra tercih etmemde multimedya büyük bir rol oynuyor. Sizlere sorum cupra leon aracı 4 5 yıl gibi nispeten uzun süre kullansam ne gibi sıkıntılar çıkabilir?
Sarı sitede bir çok araç 50 60bin km yi geçmiş durumda, genel olarak trim sesi motorda şanzımanda kronik sorun olan bir araç duymadım. Görüşlerinizi bekliyorum...
Almaya niyetlendiğim araç 2023 model ve 10bin km de full donanım, extraları petrol yeşili nappa deri, matrix, otonom, beats, geri görüş...
Sarı sitede bir çok araç 50 60bin km yi geçmiş durumda, genel olarak trim sesi motorda şanzımanda kronik sorun olan bir araç duymadım. Görüşlerinizi bekliyorum...
Almaya niyetlendiğim araç 2023 model ve 10bin km de full donanım, extraları petrol yeşili nappa deri, matrix, otonom, beats, geri görüş...