Klima soğutmada sorun yaşıyorum

TAKO48

Yeni Üye
İsim
YASİN
Araç
golf 7 1.4 tsi
Arkadaşlar merhaba başına gelen olduysa bilgilendirirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Fethiye gibi sıcak bi bölgede yaşıyorum aracı çalıştırıp klimayı açtığımda bi problem yok ama ışıklar da durduğumda klima üfleme yapıyor ama soğuk üflemiyor sebebi ne olabilir acaba

Aynı sorun Clio aracı olan ardaşımın başına gelmişti. Klima radyatöründe bulunan fan çalışmadığı için oluyormuş. Belki sizin problemde aynısı olabilir.

Bir arkadaşımzın aracında klimayı ilk çalıştırmada tıss diye bir ses geliyordu, klima çalışıyordu fakat yeterli soğutma yapmıyordu. Klimacıya gittik gaz doldurduk. Olay çözüldü.

Durunca klimanız soğumuyor ise, basınç düşüyor valf kapanıyor ve kompresör devreden çıkıyordur. Klima gazınızı değiştirin sorun gidecektir

Durunca klimanız soğumuyor ise, basınç düşüyor valf kapanıyor ve kompresör devreden çıkıyordur. Klima gazınızı değiştirin sorun gidecektir
Gazını değiştirdim maalesef düzelmedi hocam

Gazını değiştirdim maalesef düzelmedi hocam
Hocam, aracınızın marka modeli, klimaya basılan gaz miktarı, araç durunca cihaz bağlayın ve klima çalışma basıncını bana söyleyin. Ayrıca odis veya vagcom var mı ona göre bakıp bilgi almam gereken yerler var.

Geri
Üst Alt