Tuna_18
Yeni Üye
Hocam evet genel olarak haklılık payınız olabilir, fakat resimlere baksaydınız ampul tutucuyu çıkarttıktan sonraki aşamada problemim olduğunu bundan sonra sorun yaşadığım yerin klavuzda olmadığını farkedebilirdiniz. Klavuzda yazan ampul tutucuyu çıkardıktan sonra duy tırnağı çok sert, esneme payı olmadığını hissettiğim için zarar da verme düşüncesiyle stop lambasını çıkaramadım , bende daha kolay bi yöntem ve ya baş bir yolu var mı diye foruma yazma gereği duydum.Yahu bu arabanın (kullanım klavuzu) diye bir kitabı var, insan biraz merak edip okusa eziyet çekmicek, kolayca değiştirecek ampülü, kitabı okumak mı zor anlayamıyorum, arka dış stop ampül değişimi;
Ekli dosyayı görüntüle 77194
Evet beni de uğraştırdı, daha önce hiç sökülmediği için baya zorlamak zorunda kaldım ama sonunda hiç bi yere zarar vermeden sökebildim.Beni de bayağı uğraştırmıştı siyah parça komple geliyor. Alltan çok az kastırıp yukarı doğru çektim geldi.
Ali bey merhaba, sizin yazılarınızı ilgi ile takip ediyorum. Verdiğiniz bilgiler ve yönlendirmeler çok kıymetli; naçizane olarak birşey demek isterim. 8 ile 9. madde arasında sorun var. Ampul tutucunun ( ampülün bağlı olduğu siyah soket) nasıl söküleceği konusunda bilgi zayıf kalmış. O parça oradan zor çıkartılıyor. Baktığında sağa sola hafif oynama yapıyor ama çektiğimizde gelmiyor. Ampül de o siyah parçanın ucuna takılı. Belki de bizim el yatkınlığımız olmadığı için zorlandık.Yahu bu arabanın (kullanım klavuzu) diye bir kitabı var, insan biraz merak edip okusa eziyet çekmicek, kolayca değiştirecek ampülü, kitabı okumak mı zor anlayamıyorum, arka dış stop ampül değişimi;
Ekli dosyayı görüntüle 77194
Tuna bey o siyah parça nasıl çıktı ( ampülün bağlı olduğu) ?Evet beni de uğraştırdı, daha önce hiç sökülmediği için baya zorlamak zorunda kaldım ama sonunda hiç bi yere zarar vermeden sökebildim.