Golf 8 İmpression Gizli Özellik Açma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tolgagrp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tolgagrp

Yeni Üye
İsim
Tolga
Araç
Golf8
Kocaeli ve yakınlarında gizli özellik açan var mı bildiğiniz
her yer açmıyor OBD eleven gerekiyor.

@Tolgagrp konuyu hortlatıyorum fakat aynı şekilde 2024 golf 8.5 impression paket aracımın gizli özelliklerini açmak istiyorum,istanbulun neresindesiniz? bana yardımcı olur musunuz?
Golf 8.5 sfd2 mevcuttur bunun gizli özelliklerni açmanız şuan içni mümkün değil.

Upvote 0
Golf 8 impression aracıma ön arka park sensörü taktırdım ve o zaman bununla birlikte ekran ambiyans ışıkları ve follew me home özelliğini açtırdım. Ancak o zaman araç kilitlenince korna uyarısı yaptırmadığıma pişman oldum. Sadece bu özelliği açtırmak mümkün müdür? Yoksa açılınca beraberinde başka özelliklerde açılmak zorunda mıdır?

Upvote 0
Golf 8 impression aracıma ön arka park sensörü taktırdım ve o zaman bununla birlikte ekran ambiyans ışıkları ve follew me home özelliğini açtırdım. Ancak o zaman araç kilitlenince korna uyarısı yaptırmadığıma pişman oldum. Sadece bu özelliği açtırmak mümkün müdür? Yoksa açılınca beraberinde başka özelliklerde açılmak zorunda mıdır?
Hayır bir tane de özellik açtırabilirsin tabi; ama esnafa göre değişebilir ancak 1 de açsan 5 te açsan senden tam para alabilirler.

Upvote 0
Yapılabiliyor diye düşünüyorum. Ben bu korna ikaz durumunu önce anlamsız bulurdum. Kendim yaptırmadım ancak olması durumunda araç motor kısmında kedi varsa uzaklaşması için kullananları okumuştum.

Aşağıya konu ekledim..
https://www.golftutkusu.com/topic/1440-golftutkusu-ucretsiz-vagcom-noktalari/page/91
Gerçi ücretsiz kısmı olunca pek aktif değil gibi duruyor..

Upvote 0
Cevaplar için teşekkür ederim. Bende kapılar kilitlendi mi diye anlaşılır olduğu için yaptırmak istiyorum. Yetkili servislere bakıma gittiğimizde söylesek bu özelliği açarlar mı?

Upvote 0
Cevaplar için teşekkür ederim. Bende kapılar kilitlendi mi diye anlaşılır olduğu için yaptırmak istiyorum. Yetkili servislere bakıma gittiğimizde söylesek bu özelliği açarlar mı?
Yapmazlar. Siz eklediğim konudan bir sorgulayın geçmişe dönük bakın yardımcı olan çıkabilir

Upvote 0

Geri