Fabia 2020 kodlama sorunu

Yakup3461

Yeni Üye
İsim
Can
Araç
Q3
arkadaşlar 2020 model skoda fabia aracıma kemer uyarısı ve start stop kapatma işlemi yaptım fakat 09. Cent.E kısmına müdahale edemiyorum hata alıyorum sorun nedir sizce aynı sorunu 2022 model q3 de almıştım

arkadaşlar 2020 model skoda fabia aracıma kemer uyarısı ve start stop kapatma işlemi yaptım fakat 09. Cent.E kısmına müdahale edemiyorum hata alıyorum sorun nedir sizce aynı sorunu 2022 model q3 de almıştım
Hangi cihazla kodlama yapıyorsun ?

Central electirc kısmının sadece adaptasyon kısmına dokunabilirsiniz.

Central electirc kısmının sadece adaptasyon kısmına dokunabilirsiniz.
Mesela bu kodlamayı yapmam gerekiyor ama yapamıyorum ve arabanın ekran ayarlarından da kilit ayarlarına giremiyorum fonksiyon devredışı diyor

Ekli dosyalar

• IMG_0828.png
    IMG_0828.png
    340.9 KB · Görüntüleme: 18
Bu kodlama eski araçlar için hocam.

Aşağıdaki videodaki gibi yapacaksınız siz.

Ayrıca arabanın ekranında da kilit ayarlarına giremiyorum fonksiyon devredışı yazıyor

Adaptasyona giremiyorsanız vagcom ile alakalı sorun yaşıyorsunuz, kilt ekranı ayarlarına giremiyorsanız kodlama ayarlarınızda sorun var.

Adaptasyona giremiyorsanız vagcom ile alakalı sorun yaşıyorsunuz, kilt ekranı ayarlarına giremiyorsanız kodlama ayarlarınızda sorun var.
Farklı kodlamaları yapabiliyorum söylediğim gibi kemer ötme sesi iptali gibi bu sorunu nasıl çözebilirim

Geri
Üst Alt