arkadaşlar 2020 model skoda fabia aracıma kemer uyarısı ve start stop kapatma işlemi yaptım fakat 09. Cent.E kısmına müdahale edemiyorum hata alıyorum sorun nedir sizce aynı sorunu 2022 model q3 de almıştım
Hangi cihazla kodlama yapıyorsun ?arkadaşlar 2020 model skoda fabia aracıma kemer uyarısı ve start stop kapatma işlemi yaptım fakat 09. Cent.E kısmına müdahale edemiyorum hata alıyorum sorun nedir sizce aynı sorunu 2022 model q3 de almıştım
Central electirc kısmının sadece adaptasyon kısmına dokunabilirsiniz.arkadaşlar 2020 model skoda fabia aracıma kemer uyarısı ve start stop kapatma işlemi yaptım fakat 09. Cent.E kısmına müdahale edemiyorum hata alıyorum sorun nedir sizce aynı sorunu 2022 model q3 de almıştım
Vcds 24.5 kabloylaHangi cihazla kodlama yapıyorsun ?
Mesela bu kodlamayı yapmam gerekiyor ama yapamıyorum ve arabanın ekran ayarlarından da kilit ayarlarına giremiyorum fonksiyon devredışı diyorCentral electirc kısmının sadece adaptasyon kısmına dokunabilirsiniz.
Adaptasyon bölümü kapalı tıklayamıyorumBu kodlama eski araçlar için hocam.
Aşağıdaki videodaki gibi yapacaksınız siz.
Farklı kodlamaları yapabiliyorum söylediğim gibi kemer ötme sesi iptali gibi bu sorunu nasıl çözebilirimAdaptasyona giremiyorsanız vagcom ile alakalı sorun yaşıyorsunuz, kilt ekranı ayarlarına giremiyorsanız kodlama ayarlarınızda sorun var.
Klonlanmış VCDS satın aldıysan o sadece 1996-2017 araçlar için kodlama oluyor.Vcds 24.5 kabloyla
Kablo bu 2024 e kadar destekli dendi 24.5 vcds destekliKlonlanmış VCDS satın aldıysan o sadece 1996-2017 araçlar için kodlama oluyor.
Evet bu limitsiz 1996-2024 e kadar olan araçlar için enteresan.Kablo bu 2024 e kadar destekli dendi 24.5 vcds destekli
Aldığımdan beri tam verim alamadım hevesim yarıda kaldıEvet bu limitsiz 1996-2024 e kadar olan araçlar için enteresan.
2017 model altı VAG grubu bir araçta deneAldığımdan beri tam verim alamadım hevesim yarıda kaldı