Golf mk7 Kapı Açıkken Sisler Açık

Beratcan007

Yeni Üye
İsim
Berat
Araç
Golf 7
Kapı açık olduğunda sisler bir türlü sönmüyor muhtemelen benden önceki sahibi kodlama yaptırmış ben de yeni cihaz aldım bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı çünkü aracın kapısı açıkken işlem yapmak isteğimde sürekli akü‘den yiyor

Gün geçmiyor ki saçma bir kodlama daha görmeyelim. :) vagcom varsa teamviewer atın uzaktan bağlanıp düzelteyim

0543 823 60 7-7

coming leaving home'u kapı sislerden çalışması ve kapı açılmasına bağlamışlardır. Kapı açılması ile coming leaving home tetiğini kapatırsanız söner

Gün geçmiyor ki saçma bir kodlama daha görmeyelim. :) vagcom varsa teamviewer atın uzaktan bağlanıp düzelteyim

0543 823 60 7-7
Golf 5 2008 virajlarda sis yanması kodunu biliyor musunuz hic bir yerde bulamadim cok virajli aydinlatma olmayan bi alanda yaşıyorum merkeze uzak

coming leaving home'u kapı sislerden çalışması ve kapı açılmasına bağlamışlardır. Kapı açılması ile coming leaving home tetiğini kapatırsanız söner
Yalnız birde şöyle bir durum var iç aydınlatmalar gibi kısılarak kapanıyor bu sistem acaba tavandan almış olabilir mi ?

Yalnız birde şöyle bir durum var iç aydınlatmalar gibi kısılarak kapanıyor bu sistem acaba tavandan almış olabilir mi ?
Comfortline araçlara ayak aydınlarmasından alınıyordu bir ara. Comfortline araçlar için coming leaving home kodlaması diye bakarsanız çıkması lazım

Hocam geri selektör kodlamasında yardımcı olabilir misiniz stoplar plakalar falan sönüyor ya geri viteslerin yanmasını hallettim sadece stoplar ve plakalıkların sönmesini bulamadım
Hocam araca bağlanmam gerekiyor, neyi değiştirmişler bakmam gerek. Herkes farklı şekilde açıyor

Hocam araca bağlanmam gerekiyor, neyi değiştirmişler bakmam gerek. Herkes farklı şekilde açıyor
Hocam özellik kapalı bende, ben açmak istiyorum 😂 bi 5 dklık yardımcı olsanız

Leuchte28 ve 29 kanallarının
C sekmesini Lichthupe generell olarak kodladım
dimmwert CD’yi 127 yaptım
Bunla beraber şuan selektör atınca geri vites ledlerim yanıyor benim istediğim selektör atınca stop sönüyor plakalık sönüyor 3.stop ve geri vites çakıyor video yükleyemediğim için tam izah edemiyorum

Geri
Üst Alt