Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yakışmış araca önden agresif durmuş.Ama sanki 2.nikelaj çıta biraz gölgeliyor bu agresifliği.Aydınlatmada halojene göre daha başarılıdır eminim.Bir tavsiye araca 1 çift app bastırman yönünde Yusuf.Arkalarada led stop gelirse uranüs griyi çok değiştiriyor.Tadından yenmez
Maşallah hocam çok güzel, çok yakışmış. Bende düşünüyorum. Biraz bizleri aydınlatır mısın: fiyat? Gümrük, hangi marka, niye o markayı tercih ettin, montaj vb.
@driver_can Bundan sonraki Hedef arkalara led olacaktır. Arada Plakalar da değişebilir tabi
@Ayprensi16 Yükseklik ayarı çalışıyor. Sök tak şeklinde oldu ama ben apo ustaya yaptırdım montajı.
@aaron Hocam gümrüğe takılmadı. Zaten kolay kolay takılmaz. Ptt kargo ile gelenler özellikle daha az takılır. Satıcı dükkanı kapatmış görünüyor. Normalde fiyatı 545$'di. Pazarlıkla ve normal kargoyu seçerek 450$'a anlaştım. Xenon beyin ve ampul dahil. 5k ışık şiddetini seçtim. Bu markayı fiyattan dolayı seçtim. %90ı aynı marka çindekilerin. En önemli detay pazarlık yapın...
@enpisagorHocam Montaj herhangi bir elektrikcinin ya da sizin dahi yapabileceğiniz seviyede sök tak şeklinde yalnız ben yine de apo ustaya gittim Yükseklik manuel olarak çalışmaya devam ediyor. Mercekler çok güzel ışığı karşıdan gelen aracın tamponu hizasında perdeliyor. Tabi manuel yükseklik ile aşağı yukarı ayar mevcut. Muayenede halojen ampul takıp giderim. Herhalde sorun olmaz.