1.2 tsi Dsg polo mu? 1.2 tsi Dsg Skoda fabia mı ?

İsim
Ramazan
Araç
Polo
Merhabalar; mevcutta kullandığım aracım 1.2 tsi manuel vites Polo. Otomatik araç almak istiyorum, otomatik 1.2 tsi Polo ve fabia arasında kaldım. Yanlış bilmiyorsam ikisininde şanzımanı Dsg 7 ileri, aralarında beygir farkı var. tavsiye eder misiniz ? Şanzıman sorun çıkartır mı ?

Şimdiden görüşleriniz için teşekkür ederim.

Merhabalar; mevcutta kullandığım aracım 1.2 tsi manuel vites Polo. Otomatik araç almak istiyorum, otomatik 1.2 tsi Polo ve fabia arasında kaldım. Yanlış bilmiyorsam ikisininde şanzımanı Dsg 7 ileri, aralarında beygir farkı var. tavsiye eder misiniz ? Şanzıman sorun çıkartır mı ?

110luk fabia yı test etmiştim, 90 HP ye kıyasla aman aman bir performans farkı hissettirmedi bana. İç malzeme kalitesi, yalıtım vs açısından Polo yu öneririm. (İlk aracım Polo Lounge paket manuel idi)

Şanzımana baktırırsın reis. Dışarda kavrama 30bin lira ona göre aksiyon alırsın. Bende polo diyorum. Can tavanlı var ise tadından yenmez. Led ön arka far stop takarsın bi 17-18 jant yanar ortalık 😁😁

Geri
Üst Alt