Selamun Aleyküm Golf Ailesi 😄

Nabici55

Yeni Üye
İsim
Mehmet
Araç
Golf 7,5
Öncelikle herkese merhaba uzun zamandır beklediğim ve istediğim bir araç olan golfe geçtiğimiz hafta Allah ın izniyle sahip oldum uzun yıllar skoda fabia kullandım şuan ise 2017 model 1.0tsi manuel boyasız değişensiz 85 binde bi golf aldım şuana kadar çok memnunum bi hayırlı olsun alırım herkese iyi günler önerileriniz varsa belirtmeniz çok mutlu eder

Ekli dosyalar

• IMG_5255.jpeg
    IMG_5255.jpeg
    108.3 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_5258.jpeg
    IMG_5258.jpeg
    147.8 KB · Görüntüleme: 40

Hayırlı olsun, J ledler kaliteli duruyor nerden olduğundan bilginiz var mı ?

Öncelikle herkese merhaba uzun zamandır beklediğim ve istediğim bir araç olan golfe geçtiğimiz hafta Allah ın izniyle sahip oldum uzun yıllar skoda fabia kullandım şuan ise 2017 model 1.0tsi manuel boyasız değişensiz 85 binde bi golf aldım şuana kadar çok memnunum bi hayırlı olsun alırım herkese iyi günler önerileriniz varsa belirtmeniz çok mutlu eder

Hoşgeldin aramıza...

Hayırlı olsun, J ledler kaliteli duruyor nerden olduğundan bilginiz var mı ?
Hocam hoş duruyor ama orjinali kadar kaliteli değil kırılmasın sararmasın diye şeffaf film çektirdim çin malı j far klasik öğrendiğimde sana bilgi vereceğim

Hayırlı olsun.bende 2023 1.0 tsi var manuel çok memnunum

Geri
Üst Alt