oguzhanbey69
Yeni Üye
- İsim
- Oğuzhan Coşkun
- Araç
- Golf 1.5 TSİ HİGHLİNE
Merhabalar ben de golf 8.5 rline için aynı jantı düşünüyorum 8.5 kasa da jantlar berbat ama kafama takılan tek soru ET değeri sparco da et değeri 48 orjinal vw jant larda 51 olması lazım benim aracımda 17 inch orjinal jant var 48 et değerinde 18 inch jant taksam sorun olur mu acaba bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirimMerhabalar 19 proteria janttan 18 e dönmek istiyorum aracın üzerinde şuan orjinal dijon jantları var proterialar satılıktır.
18 jant öneriniz nedir tercihim Sparco Asetta gara ama malum çok pahalı.
Merhabalar ben de golf 8.5 rline için aynı jantı düşünüyorum 8.5 kasa da jantlar berbat ama kafama takılan tek soru ET değeri sparco da et değeri 48 orjinal vw jant larda 51 olması lazım benim aracımda 17 inch orjinal jant var 48 et değerinde 18 inch jant taksam sorun olur mu acaba bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
TeşekkürlerBir sorun olmaz. Lastikler 3mm dışarı doğru çıkar, bu da çoğu araç için yeterince kabul edilebilir bir değerdir.
Daha yakışıklı bir görüntü oluşacaktır.
.
19dan 18e geçme sebebiniz nedir bende 18den 19a geçmeyi düşünüyordum bilgi verirseniz ona göre hareket ederimMerhabalar 19 proteria janttan 18 e dönmek istiyorum aracın üzerinde şuan orjinal dijon jantları var proterialar satılıktır.
18 jant öneriniz nedir tercihim Sparco Asetta gara ama malum çok pahalı.
Hocam merakımdan soruyorum sekme tam olarak nedir? Çok yerde görüyorum bu sekme muhabbetini.Ben yazın 18 , kışın 16 kullanıyorum. 18 günlük kullanımı çıkarıyor ama 19 un huzursuz edeceğini düşünmekteyim. Diğer yandan 19 golf için büyük bir ebat. Ben geçmem geçmek isteyenede tavsiye etmem. Arada bir cadde yapan garaj aracı varsa, görsel olarak hazırlandıysa 19 tabiki olabilir. (Motor mekanik yürüyen üzerine doldurulan golfede 19 jant olmaz, yorar, sektirir)
Aracı yoruyor yakıtı artırıyor tavsiye etmiyorum.19dan 18e geçme sebebiniz nedir bende 18den 19a geçmeyi düşünüyordum bilgi verirseniz ona göre hareket ederim