Marmaris, Fethiye Ve Bodrum Için Kalacak Yer Tavsiyesi

34mre1907

Yeni Üye
İsim
EMRE KADİR
Arkadaşlar merhaba,

Şimdiye kadar olan bütün tatil planlarımda Kuzey Ege ve Antalya Bölgesinde bulundum. Özellikle Çanakkale bölgesini o bölgede okuduğum için çok iyi bilirim. 

Eğer yazdığım bölgelerde yaşayan yada çok sık tatile giden güvenilir kalacak apart, pansiyon, kiralık daire olarak tavsiyeniz yada yönlendireceğiniz kişi yada yer bilgisi varsa talibim. :)

Aynı şekilde Çanakkale bölgesine gidecek varsa tavsiyede bulunabilirim. Şimdiden teşekkürler.

Marmariste ketenci hotel denize sıfır şehir merkezinde yalnız deniz için içmeler mewkiini kullanın standart oteldir.fethiyede hotel magic tulip var ölüdeniz mewkiinde denize 100m.bodrum yalıkavakta clup flipper var güzeldir.ayvalıkta karakaş motel denize sıfır.altınolukta altıner var.bunlar standart oteldir.

2016 golf7 1.2 tsı comfortline manuel beyaz sürüş komfor ve ışık paket.

Bodrum gundogan bolgesinde kalmak isterseniz villa rustica hotel cok guzeldir, ben de yeni kaldim daha. Tavsiye ederim eger o tarz bir hotel istiyorsaniz.

Apart hoteller icin ozellikle bookingden yararlanabilirsiniz bayram oncesi bakarken cok fazla secenek gormustum.

benim de tavsiyem bookingden baktıktan sonra oteli arayıp fiyat almanız. haftasonu için Kaş'a gittim sakinlik ve manzara arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim Cachet oteldi benim kaldığım biraz daha lüks isterseniz yanında meis exclusive vardı harikaydı.

Çok sağolun arkadaşlar bütün tavsiyeleri not alıyorum.

Fetiye Ölüdeniz , Bodrum sedir Ada'sı , Bodrum merkez , size tavsiyem otele hapsolmaktansa bol bol çevreyi gezin ölü Deniz harika sedir Ada'sı turları oluyor cennetten bir köşe yanılmıyorsam sahildeki kum İspanya'dan gemilerle getirilmiş yabancı turistlerin el üstünde tutulduğu yerli nüfusun ikinci sınıf muamele gördüğü yerlerden kaçmak isterim derseniz Muğla Milas Ören köyü (bodrum İzmir kavşağında ) illa otel diyorsanız insanların bıraktığı yorumları dikkate almanızı öneririm

Sent from my iPad using Tapatalk

Geri
Üst Alt