Ayna alti aydinlatma hk.

viya

Üye
İsim
Samet
Aynalarin altinda bulunan aydinlatmalari yaklasik 1 sene evvel aydinlatma sekilleri bozuldugu icin garantiden degistirmistim. Simdi aracimin garantisi bitti ve yine o aydinlatmarda sikinti var. Muhtemelen servis degisim icin para isteyecek. Garanti suresinde degisen parcalarin extra iki yil garantisi olmuyor. Para verip aldigimiz urunlerin ekstra iki yil garantisi oluyor. Bu konuyu nasil halledebiliriz?

Tesekkur ederim. Hem ornjinalden yanayim. Hemde bu urunde animasyon yok. Zaten bozulmus halinde isik yaniyor. Animasyonu kaybolmus durumda.
animasyondan kastınız açılıp kapanırken yavaş yavaş yanıp sönmesiyse bu üründe mevcut. büyük ihtimal servisin isteyeceği ücretin 3 ya da 4te biri hocam ama tercih sizin.

Upvote 0
animasyondan kastınız açılıp kapanırken yavaş yavaş yanıp sönmesiyse bu üründe mevcut. büyük ihtimal servisin isteyeceği ücretin 3 ya da 4te biri hocam ama tercih sizin.
Gorseldeki gibi bir aydinlatma oluyor halka halka. Bu goruntu var mi?

Ekli dosyalar

• IMG_2466.jpeg
    IMG_2466.jpeg
    21.5 KB · Görüntüleme: 33
Upvote 0
@viya Bu sorun ne olunca ortaya çıkıyor? Yıkama vs den sonra mı yoksa zamanla kendi kendine mi bu şekilde paternler bozuluyor?

Upvote 0
@Thursy hocamın paylaştığı LED’ler golf 7 için sizin aracınız golf 8 olduğu için uyacağını sanmıyorum
konunun olduğu bölüme dikkat etmemişim hocam başlığı görünce tavsiyede bulunmak istedim ancak gözden kaçmış. hocamızın dediği gibi benim paylaştığım ürün golf 7 için. kusura bakmayın.

Upvote 0

Geri
Üst Alt