Golf multimedya ekran bileşen koruma kaldırma

drmesut

Üye
İsim
Mesut
Araç
Golf 7
Aracım 2015 model golf higline 6.5 inç ekran aldım passatın ünitesi ile birlikte taktım fakat bileşen koruma etkin dedi onu nasıl kaldırabiliriz yardımcı olur musunuz

Ekli dosyalar

• 1000039164.jpg
    1000039164.jpg
    301.8 KB · Görüntüleme: 26

Araciniz highline ise zaten 5.8” ekran ve uniteniz vardir. Siz 6.5” ekran ve unite mi aldiniz? Bu fotograf orijinal teyp midir

Upvote 0
Araciniz highline ise zaten 5.8” ekran ve uniteniz vardir. Siz 6.5” ekran ve unite mi aldiniz? Bu fotograf orijinal teyp midir
Evet orjinali fotoda kiBen passat a ait bi ünite ve 6.5 inç ekran aldım fakat bileşen koruma olduğu için çalışmadı

Upvote 0
Bilesen korumayi kaldirip kullanmak da bir secenek fakat, yerinizde olsam cracklenmis bir unite alirdim. Maliyet daha dusuk olacaktir

Upvote 0
Bilesen korumayi kaldirip kullanmak da bir secenek fakat, yerinizde olsam cracklenmis bir unite alirdim. Maliyet daha dusuk olacaktir
Anladım ağabey, biraz baktım navigasyonlu bir cihaz var 3500 tl istiyor ama bileşen koruma var onu kaldırma veya crack leme kim yapar acaba

crackli cihaz ne kadar?

Upvote 0
Anladım ağabey, biraz baktım navigasyonlu bir cihaz var 3500 tl istiyor ama bileşen koruma var onu kaldırma veya crack leme kim yapar acaba

crackli cihaz ne kadar?
Hocam 3500 e nav lı cihaz yoktur. Almadan önce teyitleşmeden canlı görmeden almayınız.

Cracklı en düşük cihaz 10k civarından başlar ünitenin özelliğine göre artar.

Crackleme işlemini de yaptıracağınız cihaz önemli, herhangi basit bir cihazı crackletmeye para harcamayın.

Upvote 0
Bileşen korumayı kaldırmak için odis cihazına ihtiyacınız vardır eğer buna sahipseniz online bağlantı ile kaldırırz

Upvote 0

crackli cihaz ne kadar?
Aldiginiz unitenin fotografini atarsaniz, ayni unitenin crackli fiyatini verebilirim.

Upvote 0
Alacağm cihaz bu @ekoman245 üstad aldım hatta bi soket farkı idi onu da çözdü elektrickci taktı bileşen koruma aktif diyince burdaki vw bayiye sordum yapmıyormuş

Ekli dosyalar

• 1000039145.jpg
    1000039145.jpg
    72.2 KB · Görüntüleme: 41
  • 1000039326.jpg
    1000039326.jpg
    99.6 KB · Görüntüleme: 40
Upvote 0

crackli cihaz ne kadar?
Navıgasyonlu bir unıteyi 3500 e alamazsınız

Upvote 0
Alacağm cihaz bu @ekoman245 üstad aldım hatta bi soket farkı idi onu da çözdü elektrickci taktı bileşen koruma aktif diyince burdaki vw bayiye sordum yapmıyormuş

Ancak radyo dinlersiniz hocam bu cihazla

Nav var Carplay var ya da bileşen koruma olduğunu söylemeden satan biriyse cihazı geri iade edin.

Upvote 0

Geri
Üst Alt