Anladım ağabey, biraz baktım navigasyonlu bir cihaz var 3500 tl istiyor ama bileşen koruma var onu kaldırma veya crack leme kim yapar acabaBilesen korumayi kaldirip kullanmak da bir secenek fakat, yerinizde olsam cracklenmis bir unite alirdim. Maliyet daha dusuk olacaktir
Hocam 3500 e nav lı cihaz yoktur. Almadan önce teyitleşmeden canlı görmeden almayınız.Anladım ağabey, biraz baktım navigasyonlu bir cihaz var 3500 tl istiyor ama bileşen koruma var onu kaldırma veya crack leme kim yapar acaba
crackli cihaz ne kadar?
Aldiginiz unitenin fotografini atarsaniz, ayni unitenin crackli fiyatini verebilirim.Anladım ağabey, biraz baktım navigasyonlu bir cihaz var 3500 tl istiyor ama bileşen koruma var onu kaldırma veya crack leme kim yapar acaba
crackli cihaz ne kadar?
Navıgasyonlu bir unıteyi 3500 e alamazsınızAnladım ağabey, biraz baktım navigasyonlu bir cihaz var 3500 tl istiyor ama bileşen koruma var onu kaldırma veya crack leme kim yapar acaba
crackli cihaz ne kadar?
Alacağm cihaz bu @ekoman245 üstad aldım hatta bi soket farkı idi onu da çözdü elektrickci taktı bileşen koruma aktif diyince burdaki vw bayiye sordum yapmıyormuş
Bu unitenin crackli tak calistir hazir hali 4000₺ bende.Alacağm cihaz bu @ekoman245 üstad aldım hatta bi soket farkı idi onu da çözdü elektrickci taktı bileşen koruma aktif diyince burdaki vw bayiye sordum yapmıyormuş