Golf 7 Cam tek tuşda Açma/Kapama adaptasyon sorunu

Resul911

Üye
İsim
Resul
Araç
Golf 1.4 TSİ Mk7 140hp R-Line
Merhaba arkadaşlar;

Golf 7 ön camları tek tuşda açma/kapama adaptasyonu sürekli bozuluyor. Şoför tarafında cam açma düğmelerini değiştim denedim olmadı. Kapı kontrol modülü içinde role var ondan oluyor diyenler vardı. Roleyi yenisi ile değiştim ile yine düzelmedi. Arka camlar da hiç sorun olmuyor. Ön 2 cam gün içinde sürekli adaptasyon yapmak gerekiyor. Bunun zararı nedir? Kumanda dan camları açma kapama yapmıyor. Araç park halinde Yağmur yağdığında camlar açıksa otomatik kapanma çalışmıyor. Her sefer camları sonuna kadar dayayıp adaptasyon yapmak çok saçma kodlama vs. ile yapılacak işlem varmı ?

konuya hakim olanların yardımlarını rica ediyorum.

Lanet bisey geçen eski model bir araç yanimda tertemiz kapadi camlari benimki basıyorum duruyor sinir oldum bu kadar basit biseyi nasil beceremezler anlam veremedim

aslinda adaptasyonu bozan manuel durdurmaktan oluyor olabilir emin değilim ama benimkide sık sık bozulur oda yariya gelince durdururum yoksa tek tık yaparsan sorunsuz açılıp kapanıyor basılı tutunca yada durdurunca yine bozuluyor sanırım

Upvote 0
Bende de aynı sorun var. Her gün olmasa da düzenli olarak kalibrasyonu bozuluyor. Hata kodlarında Door elektironic te bir hata çıkıyor ama ne olduğunu çözemedim.

Upvote 0
Kalibrasyon benimde bozuluyor ama fark ettiğim üzere ben sürücü tarafından kapatmaya çalışırken yolcu tarafından da bir tepki gelince otomatik olarak bozuluyor gibime geliyor

Upvote 0
Kronik sanırım. Bende de aynı sorun devam ediyor, artık uğraşmıyorum.

Upvote 0
2013-2014 yıllarında servis kronik sorun olarak garanti kapsamında sorunu çözmüşler ama nasıl :)

Upvote 0
Aynen bnde de 2015 hıghline var söför tarafı adaptasyon sorunu oluyor sıcaklardan oluyor diyen çok bnde değiştim ama sorun devam ediyor

Upvote 0

Geri
Üst Alt