Golf 7.5 40bin km bakımı, yetkili servisin istediği fiyat astronomik mi?

truwa

Yeni Üye
İsim
Mehmet
Merhabalar;

Golf 7.5 40bin km aracın periyodik bakımı için yetkili servis %30a varan indirim uygulayarak 11binTL gibi bir rakam istiyor, yağ ve filtreler değişecek dedi özet olarak, ilave birşey çıkarsa o hariç diyerek.

Yağ ve fitlre değişimi için bu rakam çok astronomik değil mi? Yoksa servis başka işlemler de mi yapıyor, bilgisi olan aydınlatabilir mi.

Merhaba,

İsim nedir nereden katılıyorsunuz 2018 de üye olmuşsunuz ilk başlık ilk mesaj aramıza hoş geldin diyeyim...

araç kaç model motor nedir belli yaştaki araçlara zibuzu indirimi olması gerek %30 bu olabilir ücret çok geldi bana başka servise sordunuz mu...

IMG_0895.jpeg
IMG_0896.jpeg
IMG_0897.jpeg

Son düzenleme:
Adım Mehmet. Belirttiğiniz gibi aktif değilim forumda, araba da genellikle çok az kullanılıyor kmsinden belli. %30 zubizu indirimiyle o fiyat verildi zaten, normal fiyat 15bine yakınmış. Yetkili servisten yetkili servise fiyat değişiyor mu, değişmemesi gerekir diye düşünmüştüm, çünkü volkswagenim uygulamasında yetkili servis seçilebiliyor.

40bin km bakımında yağ, fren hidroliği ve filtreler değişecek, 15bin? Bana söylenen bu.

Haziran ayında periyodik bakım ve aküyü değiştirdim. Yetkili serviste toplam 13bin TL tutmuştu. Ekstradan bir parçanın kontrolünü talep ettiyseniz yine bir işçilik çıkacaktır ortaya. Fren hidroliği için kaliper, balata, gibi parçaların yerinden çıkması lazım diye biliyorum. Fren sistemi de (fren hortumları,kaliper pistonları,kaliperler,diskler,ABS pompası, ABS ünitesi) genel bir kontrole girecektir. Haliyle işçilik fiyatı yükseltebilir. İşcilik dolayısıyla fiyatı yüksek vermiş olabilirler.

Adım Mehmet. Belirttiğiniz gibi aktif değilim forumda, araba da genellikle çok az kullanılıyor kmsinden belli. %30 zubizu indirimiyle o fiyat verildi zaten, normal fiyat 15bine yakınmış. Yetkili servisten yetkili servise fiyat değişiyor mu, değişmemesi gerekir diye düşünmüştüm, çünkü volkswagenim uygulamasında yetkili servis seçilebiliyor.

40bin km bakımında yağ, fren hidroliği ve filtreler değişecek, 15bin? Bana söylenen bu.

Bir önceki mesajda sormuştum aracın yılı nedir motoru nedir bunların hepsi etkendir... bunları belirt ki ayrıca araç plakanı yazarsan soralım fiyatı...

2017 Golf 1.0TSI, 40bin km periyodik bakım, ekstra birşey istenmedi,14bin küsür indirimsiz fiyat, indirimle 11bine düşüyor. Normalmiş galiba, başka bir servisten de aynı rakam geldi. Cevaplarınız için teşekkürler.

Hangi parçalar değişecek, ne işlem yapılacak detay verin hocam yağ yağ filtresi hiç bir zaman 14 bin olmaz. Extra parça ve işçilik vardır.

@Bluedrift 1.4 tsi 122 bg stage 1 ve DSG optimizasyon düşünüyorum bu konu gakkımds fikriniz nedir stage 1 kaç bg kaç tork olr

Motor ve model bilgisi vermemişsiniz ama temmuz ayındaki 1.5 tsi 5.bakım 72bin km’deki bakım bilgileri şu şekilde. Kdv dahil değil.Karşılaştırabilirsiniz.
Doğuş oto çankaya
ilk iki kalem nedir herbaktıkları nokta için 25 tl mi?

Motor ve model bilgisi vermemişsiniz ama temmuz ayındaki 1.5 tsi 5.bakım 72bin km’deki bakım bilgileri şu şekilde. Kdv dahil değil.Karşılaştırabilirsiniz.
Doğuş oto çankaya
2.130 lira lık gereksiz işlem var, soygun resmen

@Bluedrift 1.4 tsi 122 bg stage 1 ve DSG optimizasyon düşünüyorum bu konu gakkımds fikriniz nedir stage 1 kaç bg kaç tork olr
Sorunsuz alacağın güç +25hp +65nm tork alırsın, dsg için ise vites geçişlerin soft hale gelir ama performansa etkisi olmaz

Geri
Üst Alt