Burak13
Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba bu cihazları aldim bunlara CarPlay navigasyon ve Dil destekleri olurmu ?
Arkadaşlar merhaba bu cihazları aldim bunlara CarPlay navigasyon ve Dil destekleri olurmu ?
olurÖncelikle istediğim Carplay Ama Suan Ki aracimda Carplay yok bunun için ünite ve Ekran siparişi verdim normalde aracin üzerindeki ünitede SD Kart ve kablolar mevcut
Hocam unıte ve ekranı kaça aldınız?Öncelikle istediğim Carplay Ama Suan Ki aracimda Carplay yok bunun için ünite ve Ekran siparişi verdim normalde aracin üzerindeki ünitede SD Kart ve kablolar mevcut
Valla hocam Aliexpres’ten siparis ettimHocam unıte ve ekranı kaça aldınız?
Sipariş verdıgınız
500 Euro gümrüğe takılması lagzımValla hocam Aliexpres’ten siparis ettim
500€ ‘ felan tuttu ekran ve ünite
Nasıl başka dil olmazmıs?Üniteyi alırken satıcıya sordum sadece ingilizce dil mevcut başka dil olmaz dedi ne yapabilirim acaba hocam Türkçe ve Almanca dil olmasını isterim.
Hocam Özelden anlatabilirmiyim derdimi ? Daha detayli bir sekilde anlatim cihaziNasıl başka dil olmazmıs?
Nasıl başka dil olmazmıs?
500 Euro gümrüğe takılması lagzım
Hocam bende Hollanda’da yım form da biraz araştırsaydın keşke sana orjınal carpley li navıgasyonlu full açık tak calıstır şeklinde cihaz konusunda yardımcı olurdum benim nazarımda o cihaz Çin malı dil secenegı bile yokAlmanyada yaşadığım için burda ufak mevlada gümrük parası ödeniyor takılma gibi bir şey olmuyor
Hocam Numaranizi atarmisiniz ? Size özelden yazimHocam bende Hollanda’da yım form da biraz araştırsaydın keşke sana orjınal carpley li navıgasyonlu full açık tak calıstır şeklinde cihaz konusunda yardımcı olurdum benim nazarımda o cihaz Çin malı dil secenegı bile yok
Yarın form a da ılan koyacam bak cihazlara