Ankara da sunroof bakım ve temizliği nerede yaptırabılırım

Oktay_b8_gte

Katılımcı Üye

İsim
Oktay
Araç
Passat b8 Gte /golf7 Gti
Merhabalar
Ankara da işinde uzman sunroof bakım ve temizliğini yapacak bir yer arıyorum bakım yaptıran arkadaşlar onerecegınız bir yer varmı
Birde kaça yapılıyor bu bakım?

Maral Trim sunroof trim var, Murat usta bu konuda iyidir.

Tesekurler
İstanbul yolunda olan demi?
Maral sunroof

Tesekurler
İstanbul yolunda olan demi?
Maral sunroof
Hocam Aydelen Özel Serviste çalışıyor maral sunroof, bir bölüm ayrılmış trim ve sunroofa bakıyor.

Fiyat yalnız baya yüksek. Yapılan iş içine sinmesine siniyor ama fiyatı duyunca aşıyor biraz.

Sunroof Tamiri Özkan Otomotiv - İvedik.

Buradan da fiyat alın derim.

Hocam Aydelen Özel Serviste çalışıyor maral sunroof, bir bölüm ayrılmış trim ve sunroofa bakıyor.

Fiyat yalnız baya yüksek. Yapılan iş içine sinmesine siniyor ama fiyatı duyunca aşıyor biraz.

Sunroof Tamiri Özkan Otomotiv - İvedik.

Buradan da fiyat alın derim.
Biraz önce telefonda konuştum Maral sunroof la cam ın sokulecegi ni de soyledı 1/2 saat sürdüğünü ve 3000 ytl ücreti olduğunu söyledi nakıtte 2500 e yaparız dedi

Biraz önce telefonda konuştum Maral sunroof la cam ın sokulecegi ni de soyledı 1/2 saat sürdüğünü ve 3000 ytl ücreti olduğunu söyledi nakıtte 2500 e yaparız dedi
Kendisini sosyal medyada bol bol görüyoruz. Kışın 1000 liraya falan yetkili serviste yaptırdım. Ama onda yüzeysel bi temizlik ve yağlama yapıldı diye düşünüyorum. Bu 2500 TL olan işlem de yine Max 1 yıl götürecek bir işlemdir diye düşünüyorum.

Kendisini sosyal medyada bol bol görüyoruz. Kışın 1000 liraya falan yetkili serviste yaptırdım. Ama onda yüzeysel bi temizlik ve yağlama yapıldı diye düşünüyorum. Bu 2500 TL olan işlem de yine Max 1 yıl götürecek bir işlemdir diye düşünüyorum.
Komple cam cıkarılacakmıs. Su gıderlerı temızlenıyormus ve birsuru şey soyledı
Servıste cam sokulmeden yapıyorlar

Komple cam cıkarılacakmıs. Su gıderlerı temızlenıyormus ve birsuru şey soyledı
Servıste cam sokulmeden yapıyorlar
Aynen servis üstünkörü yapıyor. Bi kere olsun böyle detaylı temizletmekte fayda var. Malum bi kere tıkanıp bi yerlere su sızdırması yetip artıyor.

Geri
Üst Alt