Kayseri'deyim gidebileceğim usta önerebilir misiniz

Yunus2525

Üye
İsim
Yunus
Aracımdan ses geliyor cık cık cık diye kimi diyor triger kayış kimi diyor bobin bu ses şimdi bayağı arttı triger kayışını 110 binde değiştim araç 167 bin km de kimide diyor trigerin oradaki kasnak dan geliyor bende il dışına kayseriye geldim hazır gelmişken baktırayım diyorum bilğiniz ehli usta varsa yönlendire bilir misiniz

Konuyu ben de takip edeyim.
Son yıllarda sanayide yolunmak yerine yetkili servise öpülmeyi tercih ediyorum.
Yağ değişimi vb ufak işler için sağlam bir yer bana da lazım.
Ya da elimi kirletip kendim yapmalıyım yağ değişimini.

Ben sehir dışından geldim pazar dönücem ses bayağı arttı korkuttu benide bir sağlam usta varsa göstereyim diyorum

Aracımdan ses geliyor cık cık cık diye kimi diyor triger kayış kimi diyor bobin bu ses şimdi bayağı arttı triger kayışını 110 binde değiştim araç 167 bin km de kimide diyor trigerin oradaki kasnak dan geliyor bende il dışına kayseriye geldim hazır gelmişken baktırayım diyorum bilğiniz ehli usta varsa yönlendire bilir misiniz
normal şartlarda trigerin 3 sene ömrü var ya da 70-100 bin km büyük ihtimalle trigerden geliyordur ses dikkat etmek lazım daha büyük masraf açabilir

Bildigim usta yok ama lazim olursa diye yorumlara bakarak usta aramistim emirhan otomotiv ve cagdas oto ya iyi diyorlar

Geri
Üst Alt