burak3212
Yeni Üye
- İsim
- Burak
- Araç
- 2017 Golf Mk7.5 1.4 Tsi Manuel
Merhaba Aracımı alalı 2 gün oldu daha önce 1.6tdi 2015 manuel golf 7 kullanıyordum.İlk defa 1.4 tsi motor kullanıyorum aracım 2017 Model Golf 7.5 Manuel 1.4 Tsi Aracı Yeni Aldım.Kalkış yaparken bir titreme oluyor ve yokuşta zor kalkıyorum. Eğer gaz vererek kaldırırsam titreme olmuyor.Ancak düz yolda gaz vermeden ne kadar yavaş kalkarsam kalkayım, titriyor.herhangi bir performans sorunu yok aracın, kaçırma falan yapmıyor.Araç 110bin km'de baskı balata problemi olabilir mi ? Eğer böyle bir durum varsa nasıl test edebilirim ?
Baskı balatamı değiştirmek istiyorum açıkcası.Yeni aldığım araca sıfır baskı balata ile binmek istiyorum uzun bir süre bineceğim.Eğer volantımda da sıkıntı varsa sizden ricam bana debriyajı çok sert olmayacak iyi bir marka volant ve baskı balata önerir misiniz 2017 1.4tsi 7.5 için. Teşekkür ederim şimdiden, gününüz güzel geçsin. keyifli sürüşler.
Baskı balatamı değiştirmek istiyorum açıkcası.Yeni aldığım araca sıfır baskı balata ile binmek istiyorum uzun bir süre bineceğim.Eğer volantımda da sıkıntı varsa sizden ricam bana debriyajı çok sert olmayacak iyi bir marka volant ve baskı balata önerir misiniz 2017 1.4tsi 7.5 için. Teşekkür ederim şimdiden, gününüz güzel geçsin. keyifli sürüşler.
Son düzenleme: