Yeni Golf oluştururken Harman Kardon ses sistemi gibi bir seçenek yok

audis8

Üye
İsim
mehmet
vw sitesinde style golf araç oluştur diyorum.
ergo koltuk, led paketi filan seçiliyor
ama tiguandaki gibi harman kardon ses sistemi yok
böyle bir ekstra yok mu maklyajlı golfte acaba?
varsa fiyatı nedir?
teşekkürler

style golf ile elegance tiguan arasında 400.000 tl fark varken herhalde golf alan kalmaz gibi görünüyor bu gidişle
ben golf 4 ten beri golf kullancısıyım. ama sanırım bundan sonra tiguana geçerim

Bir başlıkta ben yeni golf'un kapılarının resmini eklemiştim...

yeni golf çıkartıyorsun ve hala kapının plastiği ile kapının kaportası arasında 4 mm açıklık varsa o arabayı alıp binmem...

golf kullanıcısıyız diye her şeyi yiyecek halimiz yok bu saatten sonra...

audi al...

Golf mü kaldı be abim..hala 50 yıllık tarihinin kaymağını yiyor. Üst fiyatlarda tercih edilmez çok fazla alternatif doğuyor. Life filan hadi neyse en azından bütçe belli.

Peki yeni Tiguan tavsiye eder misiniz? Yoksa cupra formentor da düşünülebilir mi? Teşekkürler

Peki yeni Tiguan tavsiye eder misiniz? Yoksa cupra formentor da düşünülebilir mi? Teşekkürler

Bugün gittiğim avm otoparkında tiguan gördüm bence herşeyi ile güzel test sürüşü yapmalısın...

Aileyseniz formentor çok eleştirel bir araç.. beklentileri çok farklı o yüzden uzun dönem deneyim gerekir. İlk aldığından hoşuna gidip sonra yalıtımından, sertliğinden bıkıp satanlar fazla. Şehir içi aile aracı değil bence. Uzun yolculuklarda da üst hızlarda rahatsız edici bir yalıtımı varmış. Gidip test sürüşü yapılsa da böyle şeyler uzun kullanımda açığa çıkıyor. Yenisinde iyileştirmeler olsa da 2.300 bence fazla gibi..

vw sitesinde style golf araç oluştur diyorum.
ergo koltuk, led paketi filan seçiliyor
ama tiguandaki gibi harman kardon ses sistemi yok
böyle bir ekstra yok mu maklyajlı golfte acaba?
varsa fiyatı nedir?
teşekkürler
Ender elektronik harman kardon 53.000 +kdv gibi bir rakama yapıyordu en son soketli zaten yerleri hazır araçta bi bakın derim

Buyrun diğer konuya eklediğim fotoğraflar sıfır mk8.5 style paket milyon milyon para verip hala trimler ile uğraşmak isteyen var ise alabilir hangi mantık ile buraları görmezden gelirler iyice bizi saftirik sanmaya devam ediyorlar kafasız adamlar...

IMG_1004.jpeg
IMG_1003.jpeg

Yani yanlış anlaşılma olmasın ama, Golf 8 ilk tanıtıldığı anda bile şahsen be dış görünüşü nede kullanışı nede iç tasarımı olarak hoşuma gitmemişti ve bunuda dile getirmiştim. Sorunlu bir seri olduğu belliydi. Burda Almanya'da bile sevmeyen Almanlar var sorunlu olduğunu dile getirenler var. Tavi zevk meselesi yinede alana kullanana hayırlı olsun

T-Roc / Tiguan “fiyatıyla doğru orantılı” olarak tarihin en gereksiz araçları (bana göre),

R-Line Tiguan parasına neredeyse Audi A4 alabiliyorsun, 2.0 motor / D Segmenti (bir üst segment) premium bir araç almak varken C segmenti (alt segment) bir araç almak…

Bir başlıkta ben yeni golf'un kapılarının resmini eklemiştim...

yeni golf çıkartıyorsun ve hala kapının plastiği ile kapının kaportası arasında 4 mm açıklık varsa o arabayı alıp binmem...

golf kullanıcısıyız diye her şeyi yiyecek halimiz yok bu saatten sonra...

audi al...
Bence amaçları bu zaten. Golf 7, Passat ikilisi Audileri anlamsız kılmıştı. Ön taraftaki logo dışında benzer kaliteydi.
VW'ni kırptılar iç mekanı Skoda ile yarışır hale geldi. Gözle görülmeyen yalıtım, altyapı parçalarında vw'nin vw'liği kaldı.

Geri
Üst Alt