Motor Parça Arasına Ulaşmak

ardapharma

Yeni Üye
İsim
arda
Araç
golf 7
arkadaşlar hayırlı akşamlar cümleten. kaputu açtım ve motorun üzerine çikolatayı kabıyla yerlestirdim erimesi icin fakat dikkatsizlik sonucu araya dustu. parçaların arasına bosluk var alt tarafa dustu koruma kapaklarınun oraya çıkaramadım. bir sorun yaratır mı? bilmedigim icin soruyorum. sevgiler

arkadaşlar hayırlı akşamlar cümleten. kaputu açtım ve motorun üzerine çikolatayı kabıyla yerlestirdim erimesi icin fakat dikkatsizlik sonucu araya dustu. parçaların arasına bosluk var alt tarafa dustu koruma kapaklarınun oraya çıkaramadım. bir sorun yaratır mı? bilmedigim icin soruyorum. sevgiler

Kusura bakma ama güldüm geçmiş olsun...
bence almaya veya aldırmaya bak kemirgen hayvanlar girmesin...

Bence de en kısa zamanda alın kemirgenlere hedef olmasın. Yarın öbür gün motor üzerinde mısır felan patlatırsanız dikkat edin mısırlar araya kaçmasın hocam. 😁
hocam allah iyiligini versin akşam akşam güldürdün beni 😂😂 tesekkur ederim cevabınuz icin sevgiler saygılar

almayı basardım sopa ile herkese cevabı icin tesekkur ederim. hayırlı geceler :)

Geri
Üst Alt