Golf 7 hız sabitleme nasıl yapılır

Le4dSoldier

Yeni Üye
İsim
tunahan
Araç
golf 7 1.6 tdi comfortline
Silecek kolundan olan hiz sabitlemeyi alsam montajini kendim yaparim kodlamasini da ancak herhangi bir servis kodu gerekiyor mu

Hocam arac nedir oncelikle?

Silecek kolundan olan hiz sabitlemeyi alsam montajini kendim yaparim kodlamasini da ancak herhangi bir servis kodu gerekiyor mu
Ben polo aracima yapmistim orijinal lisansiyla almistim fakat r direksiyon taktigim icin kol,gaz pedal kablo falan kullanmadim kenarda duruyor..ama lisanssiz olmuyor diye biliyorum

hocam lisans serviste bulunur. en uygun fiyatlı. sorun bence.

Ecu dan kablo çekmeniz gerekli diye biliyorum ben öyle yapmıştım bi arkadaşın aracına.
ecudan kablo çekme işine bir yol bulurum araç 1.6tdi ama servis kodu sorununu çözemedim gerek varmı yokmu muhtemelen var ama sinyal kolundan alınan modellerde yok sanki bilemedim

Kablo çekme zorunlu. Lisans kullanma zorunlu. Aracın kontrol ünitelerinin orjinal yani sonradan değişmemiş olması zorunlu. Gateway Bcm direksiyon sargısı gibi. Odis ile servisten alınan kodun online olarak girilmesi zorunlu. Bunlar olmadan maalesef hız sabitleme kurulumu yapılamaz

Kablo çekme zorunlu. Lisans kullanma zorunlu. Aracın kontrol ünitelerinin orjinal yani sonradan değişmemiş olması zorunlu. Gateway Bcm direksiyon sargısı gibi. Odis ile servisten alınan kodun online olarak girilmesi zorunlu. Bunlar olmadan maalesef hız sabitleme kurulumu yapılamaz
saolun hocam
O dönemde almanyadan almistim ebayda bulmuştum
bende bakayım, arama için ne yazdınız peki

birde bu kod durumu sadece 7 serisinden sonra mı geldi, yt de görmüştüm jettaya hız sabitleme takıyor o da sinyal kolunun orda onun için bi kod vs girmedi. bildiğim kadarı ile jetta 16-20 caddy ve golf 6 bir çok şeyi aynı

Geri
Üst Alt