Şerit değiştirme uyarısı Golf'te hangi seriden itibaren var

gkhnclk

Katılımcı Üye

İsim
gökhan
Araç
golf 7
Şerit değiştirme uyarısı golfte hangi seriden itibaren var golf 7.5 ta var mı acaba

golf 7'de de var hocam.

Golf 7 de higlineda dahil hiç bir pakette yok şerit değiştirme. Özel olarak ekletilen golf 7 araçlarda var. Aynı şekilde golf 7,5 da da özel olarak ekletmeleri gerekiyordu.

Golf 7 de higlineda dahil hiç bir pakette yok şerit değiştirme. Özel olarak ekletilen golf 7 araçlarda var. Aynı şekilde golf 7,5 da da özel olarak ekletmeleri gerekiyordu.
acc diye geçiyor galiba bu yaz uzun yolda uyudum az daha bariyerlere giriyordum o sebeple bu özelliği düşünüyorum ya yaptıracağım veya satıp bu özelliğin olduğu bir araç bakacağım amacım bu

Var hocam. Bizzat aracın işlemlerini ben yaptım. Highline standart araçtı, pek çok donanıma sahip yurt dışı araç.

Var hocam. Bizzat aracın işlemlerini ben yaptım. Highline standart araçtı, pek çok donanıma sahip yurt dışı araç.
yurt dışı araçlarda olabilir tr araçlarında opsiyoneldir veya yoktur golf için

Sormuş olduğunuz soru şerit takip asistanı diye geçiyor sanırım. Sonradan da takılabiliyor aksini iddia edenle seviyeli tartışabiliriz :D Bir kişinin bu işlemi golf 5 aracına yaptığını bile biliyorum. :)

Geri
Üst Alt