Golf 8 sunroof trim sesi

Mertsvglik

Üye
İsim
Mert
Araç
Golf 8
Selam golf 8 aracımda yokuş indikten sonra tam yokuştan düz yola geçiş esnasında sunroof bölgesinden çıt sesi geliyor benden başka yaşayan varmıdır acaba.

Selam golf 8 aracımda yokuş indikten sonra tam yokuştan düz yola geçiş esnasında sunroof bölgesinden çıt sesi geliyor benden başka yaşayan varmıdır acaba.
Sunroof olan araclarda genel olarak rastlanan sorun
Geçen hafta ankarada maral sunroof ta bakım yaptırdım aynı sorun bende de vardı
Tavan döşemesi sökülerek izalosyon yapıldı sorun ortadan kalktı

Eski aracımda hiç ses gelmiyordu bende de geliyor ama tavanı söktürmem galiba

Başka çaresi yok ama
Burda onemli olan islnde uzman olan bir usta bulmak

Haklısınız ancak bunun tekrar gelmeyeceği garanti değil. Tavan ilerde sarkma yapabilir. Otomotiv sektörün de klipsli malzemeler tek kullanımlıktır. Umarım sizde söküp taktıklarında varsa klips değiştirmişlerdir.

Haklısınız ancak bunun tekrar gelmeyeceği garanti değil. Tavan ilerde sarkma yapabilir. Otomotiv sektörün de klipsli malzemeler tek kullanımlıktır. Umarım sizde söküp taktıklarında varsa klips değiştirmişlerdir.
Tavan sok taktan sarkma yapmaz şahsen ben kendim golf6ve golf 7 araçlarımın beyaz olan tavanlarını komple set olarak siyahla degıstırmıstım ve ınan sarkma olayı hiç olmadı ama tavan yıkama yaptırırsan o işlemde sarkma ihtimali var tavan da cogunluk olarak vida kullanılır klips vıdaya nazaran çok azdır dikkatli sokulup takıldığında bir sorun yaşanmaz şahsen ben yaptığım komple tavan dosemesı degısımınde bir sarkma sorunu yaşamadım

Geri
Üst Alt