Alien in New York

ogulcancetin

Yeni Üye
İsim
Oğulcan
Araç
Audi A3
Herkese merhabalar. Aranıza Ankara'dan katılıyorum. Aracım 2020 model Audi A3 sedan. Uzun süredir otomobillerle ve retrofitlerle ilgileniyorum. Aracımda şu ana kadar yaptığım değişiklikleri aşağıda sıralıyorum.

-Adaptif cruise control
-Stage 1 Yazılım(RSA)
-Bang Olufsen Ses Sistemi
-18' OZ Leggera HLT

Planladıklarım:
-Traffic jam assist(Kamerayı aldım camı kaskodan değiştirebilmek için yer arıyorum)
-TPMS

Güncel sorunlarım:
-Ses sistemi için mib2.5 taktırıp gen2 amfiye yükselttim sistemi ancak Audi'nin online kodlamasında Türkiye çapında bir sıkıntı olduğu için parça korumayı aşamadık, sistemin düzelmesini bekliyoruz. O yüzden eski amfi ve üniteyi takıp devam ettik ancak yalnızca 3 hoparlör çalışıyor şu anda.

Genel olarak böyle. Aracım farklı ancak golf ile aslında birebir aynı araç kardeş sayılırlar diye kaydolup tanıtayım dedim kendimi. Herkese iyi forumlar dilerim :)

Hos geldiniz

Hayirli olsun

Tpms yoksa elimde mevcut hocam

Ekli dosyalar

• IMG_3262.jpeg
    IMG_3262.jpeg
    177.3 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_3263.jpeg
    IMG_3263.jpeg
    131.5 KB · Görüntüleme: 22
Hoş geldiniz. Keyifli forumlar.

Bir ara multimedyanızın fotosunu atabilir misiniz? Bir arkadaşım da da aynı araçtan var, carplay olmamasından muzdaripti.

Hos geldiniz

Hayirli olsun

Tpms yoksa elimde mevcut hocam
2023 Tiguan için uyumlu mu ?

Şu an için fiyat nedir? Burdan veya özelden yazabilir misiniz? İleri de düşünüyorum.

Hoş geldiniz. Keyifli forumlar.

Bir ara multimedyanızın fotosunu atabilir misiniz? Bir arkadaşım da da aynı araçtan var, carplay olmamasından muzdaripti.
Hocam merhaba görmemişim şimdi gördüm kusura bakmayın. Audi mib2 high ünite taktırmıştım navigasyonlu versiyonu. Yalnız kol dayamadaki usb girişini çift usb + aux olarak değiştirmek ya da parça değilimi yapmayıp usb bağlantısını data olacak şekilde yeniden kablajlamak gerekiyor çünkü mevcut halde yalnızca şarj için kullanılıyor. Umarım yardımcı olur

Geri
Üst Alt