Çok geçmiş olsun..5 Eylül günü kamyonet süratle mahalle arasında yukarıdan gelen araca yol vermemek için ilerliyor fakat süratli gitmese yolun sol tarafı onun gidiş istikametine göre boş benim aracıma sıfır yanaşıyor araç geçtikten sonra da sola doğru manevra yapıp yoluna devam ettiği esnada kapalı olan aynama dorsenin babası takılıyor ve aynam parçalanıyor. iki araçta yerinden oynuyor adeta fakat karşı taraf bunun farkına varıyor olmasına rağmen durmuyor ve kaçıp gidiyor. Video kaydı mevcut komşumun dükkanından aldım. olayın olduğu saatten 20-25 dk geçtikten hemen sonra 112'yi aradım ve trafik polisleri ile görüştük. Normalde ölümcül bir kaza olmadığı sürece gelmediklerini biliyorum fakat benim evimin önüne kadar gidip videoyu izleyip şahit huzurunda tutanak tutuldu, rapor sisteme düştükten sonra aracı serviste yaptırabilirsiniz karşı tarafın sigortasından denildi. Görevli memurlar sisteme dün akşam saatlerinde yüklediler. Öğleden sonra Ümraniye Avek ile görüştüğümde Trafik sigortası ile anlaşmalarının olmadığını dışarıda özel servislerde yaptırabileceğimi söylediler. Şimdi esas sorun şu bariz karşı tarafın sorumsuzca davranması ve alçakça kaçıp gitmesi sonucunda tamamen orijinal olan aracımı neden ben yetkili serviste değil dışarıda özel bir serviste yaptırıyorum? Dışarıda yaptıracağım yerin orijinal ayna yerine yan sanayi bir ürün kullanmadığını nereden bileceğim dediğim zaman aynayı açtığınız zaman anlarsınız o da mümkün olmayacaktır şeklinde bir yanıt verildi. Anlamadığım bir başka husus ise onarım karşı taraftan yapılacak benim kaskomun olup olmaması Ümraniye Avek'i neden ilgilendiriyor ki..? Çok saçma bir durum. yarın dışarıdan özel bir servis bulup aracın aynasını yaptıracağım...
Kasko yoksa araç onarımı da maalesef yok..