B Bayram14 Yeni Üye Katılım 21 Ağu 2024 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Konum Bolu İsim Bayram Araç Golf 8 21 Ağu 2024 #1 Arkadaşlar merhaba aracım golf 8 manuel vitesi geriye atarken bazen ortada takılıyor bazende sert geçiyor sebebi nedir acaba araç daha 3000 kmde
Arkadaşlar merhaba aracım golf 8 manuel vitesi geriye atarken bazen ortada takılıyor bazende sert geçiyor sebebi nedir acaba araç daha 3000 kmde
apranaxi Katılımcı Üye Katılım 3 Tem 2021 Mesajlar 650 Tepkime puanı 499 Konum Ankara İsim BatuHAN 21 Ağu 2024 #2 Araç yeni. Manueli iyidir vw nin. Depriyaja iyi bas depriyaja Bilemedim Upvote 0
KS KS B Bayram14 Yeni Üye Katılım 21 Ağu 2024 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Konum Bolu İsim Bayram Araç Golf 8 21 Ağu 2024 #3 apranaxi dedi: Araç yeni. Manueli iyidir vw nin. Depriyaja iyi bas depriyaja Bilemedim Genişletmek için tıkla ... İlk başta acaba debriyaja mı az basıyorum diye oluyor diye düşündüm ama sonuna kadar basıncada oluyor Upvote 0
apranaxi dedi: Araç yeni. Manueli iyidir vw nin. Depriyaja iyi bas depriyaja Bilemedim Genişletmek için tıkla ... İlk başta acaba debriyaja mı az basıyorum diye oluyor diye düşündüm ama sonuna kadar basıncada oluyor
apranaxi Katılımcı Üye Katılım 3 Tem 2021 Mesajlar 650 Tepkime puanı 499 Konum Ankara İsim BatuHAN 21 Ağu 2024 #4 Bir göster istersen dişlide sorun olabilir. Kmde düşük. Garantide varsa çok iyi Upvote 0
KS KS B Bayram14 Yeni Üye Katılım 21 Ağu 2024 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Konum Bolu İsim Bayram Araç Golf 8 21 Ağu 2024 #5 apranaxi dedi: Bir göster istersen dişlide sorun olabilir. Kmde düşük. Garantide varsa çok iyi Genişletmek için tıkla ... Valla öyle yapcam çok canımı sıktı çünkü Upvote 0
apranaxi dedi: Bir göster istersen dişlide sorun olabilir. Kmde düşük. Garantide varsa çok iyi Genişletmek için tıkla ... Valla öyle yapcam çok canımı sıktı çünkü