Golf 8 kadran

serdaraf

Yeni Üye
İsim
serdar
Araç
golf 8 imp.
Selam aleyküm golf 8 impression var bende bilindiği gibi bu pakette park sensörleri yok ve kadran tek kadran geliyor ve ben bunu çift kadran olan modele çevirmek istiyorum araştırdığım kadarıyla komple kadranın değişmesi lazım yada yazılımla olur mu onu bilmiyorum acaba Malatya Diyarbakır Elazığ Van da bu işle uğraşan ustalar varmı acaba Manisa’da Ankara’da var ama oralarda çok uzak düşüyor bana.

kadranlar farklı.

Selam aleyküm golf 8 impression var bende bilindiği gibi bu pakette park sensörleri yok ve kadran tek kadran geliyor ve ben bunu çift kadran olan modele çevirmek istiyorum araştırdığım kadarıyla komple kadranın değişmesi lazım yada yazılımla olur mu onu bilmiyorum acaba Malatya Diyarbakır Elazığ Van da bu işle uğraşan ustalar varmı acaba Manisa’da Ankara’da var ama oralarda çok uzak düşüyor bana.

Bir günlüğüne istanbula yolun düşer ise @İlker34 sana fazlasıyla yardımcı olacaktır...

Çift kadran için aşağıdaki üründen sıfır temin edip takman gerekiyor eğer yazılım ile alakalı yeni bür güncelleme yok ise...

Bu ekonomik şartlarda kadran değiştirmeye gerek var mı bence yok...

Zevk meselesi...

İki ürün içinde güncel olmayan fiyatlardır...

Parça No: 5H0 920 340 A

IMG_1041.jpeg

Park sensör seti yer araca lazım...

IMG_1042.jpeg

Son düzenleme:
Aynen fiyatlar çok yüksek sanki biraz daha beklemek daha mantıklı olur gibi teşekkür ederim

Aynen fiyatlar çok yüksek sanki biraz daha beklemek daha mantıklı olur gibi teşekkür ederim

Biraz daha bekletip alacağım demek istedi isen daha pahalı olacaktır her ay iki kere yedek parçaya zam yapılıyor bir bu fiyat bir ay sonra %8-12 arası üstüne koyacaksın maalesef...

Aynen sağlık olsun diyelim yani bana bu fiyat bile fazla geldi değmez gibi düşünüyorum

Geri
Üst Alt