120-140 arası titreme sallama

apranaxi

Katılımcı Üye

İsim
BatuHAN
Herkese selam.
1000km önce yeni lastik aldım. Conti pre7
Balans yapıldı takılırken.
Önceli lastiklerde sorun yoktu. Nexen
Ancak 120-140 arası titriyor gaz pedalı hafif direksiyon, çektiğimde mild hibrit devreye girince kesiyor.
Rot balans 2. Kez yaptırdım.
Sorun yine aynı.
2 haftadır kafayı yedirdi.
Bazende hiç yapmıyor akıyor gidiyor.
Aks mı bozduk, lastik mi hatalı tribe soktu..

Herkese selam.
1000km önce yeni lastik aldım. Conti pre7
Balans yapıldı takılırken.
Önceli lastiklerde sorun yoktu. Nexen
Ancak 120-140 arası titriyor gaz pedalı hafif direksiyon, çektiğimde mild hibrit devreye girince kesiyor.
Rot balans 2. Kez yaptırdım.
Sorun yine aynı.
2 haftadır kafayı yedirdi.
Bazende hiç yapmıyor akıyor gidiyor.
Aks mı bozduk, lastik mi hatalı tribe soktu..
lastikçimin dediği bir söz vardı; 120ye kadar titrerse rottan 120 den sonra titrerse jant ve lastikten yapar

Upvote 0
Final balans yaptırın ROT-BALANS işi yapanların çoğunun cihazı kalibrasyonsuz. Üstünde balans yaptırarak dönmeden kaynaklı balansı çözün hiç uğraşmayın. Satih kaplamada hissedilmez ama kaymak asfallta daha çok belli olur.

Upvote 0
lastikçimin dediği bir söz vardı; 120ye kadar titrerse rottan 120 den sonra titrerse jant ve lastikten yapar
Doğru işte tam ara hızda yapıyor çakal.
Final balans yaptırın ROT-BALANS işi yapanların çoğunun cihazı kalibrasyonsuz. Üstünde balans yaptırarak dönmeden kaynaklı balansı çözün hiç uğraşmayın. Satih kaplamada hissedilmez ama kaymak asfallta daha çok belli olur.
Valla anlamadım çıldıracağım

Upvote 0
Ankarada iseniz birine göndereyim çözsün işinizi

Upvote 0
Selam, Bende 2 ay önce aldığım sıfır lastiklerle epey uğraştım 4 kez balans 2 kez ç
rotasyon yapıldı tam olarak olmadı.130 sonrası titriyordu araç.
Son olarak Road Force balans makinesinde baktırdım 3 lastikte atlama çıktı. İkisi jantın belirtilen noktasına getirilerek biraz toparladı 3.sü kurtarmadı.
Bu bilgilerle aldığım yere götürdüm lastikler garantiye gitti.
Sonucu bekliyoruz.
Bulunduğunuz yerde Hunter 9700 makine olan yer varsa bi deneyin.
İyi günler

Ekli dosyalar

• 1000034584.jpg
    1000034584.jpg
    188 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000034315.jpg
    1000034315.jpg
    207.5 KB · Görüntüleme: 27
Upvote 0
Selam, Bende 2 ay önce aldığım sıfır lastiklerle epey uğraştım 4 kez balans 2 kez ç
Son olarak Road Force balans makinesinde baktırdım 3 lastikte atlama çıktı. İkisi jantın belirtilen noktasına getirilerek biraz toparladı 3.sü kurtarmadı.
Sonucu bekliyoruz.
İyi günler
İşe bakar mısın para ver sıfır al uğraştığımız şeylere bak. Ahh ah

Upvote 0
Sonucu bekliyoruz.
İyi günler
Lastik garanti işleminde yedek lastik vs veriliyor mu yoksa foto video mu alıyorlar?
Bir de sizin araçda 2023 Tiguan. Yakın zamanda yetkili servise herhangi bir şey için giderseniz multimedya ya yazılım gelip gelmediğini sorarsanız sevinirim. T-roclara gelmiş ama hangi bayilerde şu an için mevcut bilinmiyor.

Upvote 0

Lastik garanti işleminde yedek lastik vs veriliyor mu yoksa foto video mu alıyorlar?
Bir de sizin araçda 2023 Tiguan. Yakın zamanda yetkili servise herhangi bir şey için giderseniz multimedya ya yazılım gelip gelmediğini sorarsanız sevinirim. T-roclara gelmiş ama hangi bayilerde şu an için mevcut bilinmiyor.
Lastikleri veriyorsunuz incelemeye gidiyor. Ben başka lastik jant aldığım için sormadım ama imkan dahilinde çıkma filan verirler en fazla geçici olarak diye düşünüyorum.
Süreçte uzun o sebeple biraz sıkıntılı iş.
Diğer konuyu servise gidersem sorarım

Upvote 0

Geri
Üst Alt