Merhaba Ben Burak

burak3212

Yeni Üye
İsim
Burak
Araç
2017 Golf Mk7.5 1.4 Tsi Manuel
Selamlar, ben Burak. İstanbuldan aranıza katıldım.Golf 7.5 Comfortline aracım var. 5 senedir golf kullanıcısıyım daha önceki aracım golf 7 idi şuanki 7.5, yazılım geliştiricisiyim. Elektronik ve mekanik bilgim standartların üstünde merakımdan dolayı 6 yaşımdan beri oyuncak parçalayarak mühendislik derecesine taşıdım :) forumda gezinmekten keyif alıyorum. umarım ben de keyif veren içeriklerle aranızda olmaya devam edeceğim.

Merhaba Burak Bey hoş geldiniz, ilk soruyla başlayalım neden manuel golf:)?
Hoş buldum, herkese teşekkürler.Önceki kullanıcısının ne kadar iyi baktığından emin olmadığım bir dsg şanzımanı kullanmak biraz korkutuyor.Araç manuel olduğunda daha fazla kontrol sahibi hissediyorum kendimi, sürüş daha zevkli geliyor.Manuel bana yorucu gelmiyor.Ancak sıfır araç alırsam muhtemelen dsg alırım :)

Hoşgeldin...
Diğer konunda araçla ilgili problemlerini yazmıştın görüştün mü Fatih ustayla yaptırdın mı aracını...

Hosgeldiniz. Dsg cok keyifli. Ancak Tr’de sifir vag grubu arac alamayacaksam (ki alamiyorum :d) ben de manuelciyim. Aracimi %1 oranda trafikte kullandigim icin de ihtiyac duymuyorum. O yuzden soylediklerinizde tamamen hemfikiriz :) Keyifli surusler.

Hoşgeldin...
Diğer konunda araçla ilgili problemlerini yazmıştın görüştün mü Fatih ustayla yaptırdın mı aracını...
Hoş Buldum, daha fırsat bulamadım. başka bir arkadaşın 1.4tsi leonunu deneme fırsatım oldu, o da benim aracımı denedi.Bir problem olmadığını söyledi ancak ben onun aracını sürünce farkı hissettim.Sonradan farkettim Fatih ustaya bakım için zaten gidiyormuşum :) Aracın bakımı geliyor bakım için ona gideceğim, bu sırada bir kontrol ettireceğim.

Hocam ben de manuelden DSG ye geçiş yaptım tam tembel işi, müthiş rahatlık. Ama aklım manuelde kalmadı değil..

Geri
Üst Alt