drmesut Üye Katılım 6 Ağu 2024 Mesajlar 43 Tepkime puanı 26 Konum Malatya İsim Mesut Araç Golf 7 23 Ağu 2024 #1 Dsg şanzıman için güçlendirilmiş mekatronik tüp ne demektir, neden yapılır acaba, Dsg geçişinde bazen 5 viteste vuruntulu geçmesi nedendir acaba
Dsg şanzıman için güçlendirilmiş mekatronik tüp ne demektir, neden yapılır acaba, Dsg geçişinde bazen 5 viteste vuruntulu geçmesi nedendir acaba
K kaan27 Üye Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 69 Tepkime puanı 14 Konum Gaziantep İsim Kaan Araç Golf7 23 Ağu 2024 #2 drmesut dedi: Dsg şanzıman için güçlendirilmiş mekatronik tüp ne demektir, neden yapılır acaba, Dsg geçişinde bazen 5 viteste vuruntulu geçmesi nedendir acaba Genişletmek için tıkla ... Kavramaya baktır aracın yeniyse bende araştırdım yazılımcı ustam ne yazılım önerdi ne tüp orjinalden devam et dedi vuruntu vardı kavrama değiştim ben
drmesut dedi: Dsg şanzıman için güçlendirilmiş mekatronik tüp ne demektir, neden yapılır acaba, Dsg geçişinde bazen 5 viteste vuruntulu geçmesi nedendir acaba Genişletmek için tıkla ... Kavramaya baktır aracın yeniyse bende araştırdım yazılımcı ustam ne yazılım önerdi ne tüp orjinalden devam et dedi vuruntu vardı kavrama değiştim ben
KS KS drmesut Üye Katılım 6 Ağu 2024 Mesajlar 43 Tepkime puanı 26 Konum Malatya İsim Mesut Araç Golf 7 23 Ağu 2024 #3 Tşkler