efeakblt06
Yeni Üye
Arac golf 5 1.4tsi 2008 model hafif tümseklerde geçerken yada hafif viraj alırken daha önce başına gelen oldu mu ? En son aracin 1 ay önce akis taşıyıcı değişmişti
Teşekkür ederim bi bakayim onaMerhaba kardeşim, ABS sensörler tozlanıyor ve çıkartırken kırılabiliyor. Aksi değişmek içinde Abs sensörünün çıkması gerekiyor. Belki bozulmamıştır, yerinden çıkmıştır.
Abs kablosu taşıyıcı ile akisin arasinda birakmislar oda zamanla kabloyu soymuş şaseye deydikce o ışığı yakiyormus bantladiktan sonra düzeldi memlekette eskisi gibi özenen usta kalmadi malesef hep baştan savma yapıyorlar yardıminiz için teşekkür ederimMerhaba kardeşim, ABS sensörler tozlanıyor ve çıkartırken kırılabiliyor. Aksi değişmek içinde Abs sensörünün çıkması gerekiyor. Belki bozulmamıştır, yerinden çıkmıştır.
Rica ederim, sorunun çözüldüğüne çok sevindim.Abs kablosu taşıyıcı ile akisin arasinda birakmislar oda zamanla kabloyu soymuş şaseye deydikce o ışığı yakiyormus bantladiktan sonra düzeldi memlekette eskisi gibi özenen usta kalmadi malesef hep baştan savma yapıyorlar yardıminiz için teşekkür ederim
Altın değerinde bir bilgi. Malesef günümüzde özenen ustalar azaldıkça yapılan işin arkasından kontrol etmenin önemi daha da artıyor, görmüş olduk.Abs kablosu taşıyıcı ile akisin arasinda birakmislar oda zamanla kabloyu soymuş şaseye deydikce o ışığı yakiyormus bantladiktan sonra düzeldi memlekette eskisi gibi özenen usta kalmadi malesef hep baştan savma yapıyorlar yardıminiz için teşekkür ederim
Evet malesef artik arabada bi arza oldun mu en son sanayide yaptırdığım yerde arıyorum ve o kısmın etrafında çıkıyorAltın değerinde bir bilgi. Malesef günümüzde özenen ustalar azaldıkça yapılan işin arkasından kontrol etmenin önemi daha da artıyor, görmüş olduk.
Sorunu çözdük çok şükür lastikler yeni 6 ay olmadı abs kablosunu bakim esnasinda akisin üstünden gecirmisler oda zamanla dönerek kabloyu soymuş şaşeye temas ettikçe hatayi veriyormuşLastiklerin durumu nedir belki lastiklerdendir
Huyum gereği araçta, evde ne yaptırıyorsam başında olup izleyen biriyim. Arabayı bırakayım da iş bitince alayım diye bir alışkanlığım yok. Yapılan işte de yanlış gördüğüm ya da mantığıma yatmayan yeri sorar müdahale ederim. Bu yüzden yetkili servisleri sevmiyorum. Çalışma alanına sokmuyorlarEvet malesef artik arabada bi arza oldun mu en son sanayide yaptırdığım yerde arıyorum ve o kısmın etrafında çıkıyor
Evett bende öyleyim normalde başında duruyordum o günde bi ara elimi yıkamaya gittim o ara olmuşHuyum gereği araçta, evde ne yaptırıyorsam başında olup izleyen biriyim. Arabayı bırakayım da iş bitince alayım diye bir alışkanlığım yok. Yapılan işte de yanlış gördüğüm ya da mantığıma yatmayan yeri sorar müdahale ederim. Bu yüzden yetkili servisleri sevmiyorum. Çalışma alanına sokmuyorlar