Golf 8 Yokuşta Şanzımandan Ses

omerg

Üye
İsim
omer
Araç
Golf 8 1.0 eTSI Life 2021
Yüksek rampadaydım gazı çektim kırmızı var diye tam araba durucakken yesil yandı araba da durduğunda normalde hafif geriye attıp sonra kavrıyıp ileri gidiyodu bende tam arkaya kaçıp kavrarken gaza bastım şanzımandan cırt diye ses geldi. araba 8000kmde biraz korkuttu problem olur mu?

O ses hill holder sesi fren balatalarından gelen ses yani yokuşta kaymasın diye aracı tutuyor yokuşta işini yaptığı için gelen ses o için rahat olsun

O ses hill holder sesi fren balatalarından gelen ses yani yokuşta kaymasın diye aracı tutuyor yokuşta işini yaptığı için gelen ses o için rahat olsun
Onur hocamında dediği gibi yokuş kalkış sistemi nedeniyle gelen bir ses çok yüksek ihtimalle. Yine de içim rahat etsin dersen benzer bir rampada auto hold ve yokuş kalkış desteklerini kapatarak dur kalk yapabilirsin.

Onur hocamında dediği gibi yokuş kalkış sistemi nedeniyle gelen bir ses çok yüksek ihtimalle. Yine de içim rahat etsin dersen benzer bir rampada auto hold ve yokuş kalkış desteklerini kapatarak dur kalk yapabilirsin.
Bu sesin yokuşta gelmemesi sorun zaten üstadım kesinlikle dediğim gibi
Hill holder işini çok iyi yapıyor ben çok yaşadım bu sesi golf 8 de

Bu sesin yokuşta gelmemesi sorun zaten üstadım kesinlikle dediğim gibi
Hill holder işini çok iyi yapıyor ben çok yaşadım bu sesi golf 8 de
Katılıyorum hocam. Ben de aynı düşüncedeyim. Arkadaş içi rahat etsin istiyorsa aynı şartlarda hill holder-auto holder kapatıp denerse ses gelmediğini görecektir. O yüzden dedim :)

Geri
Üst Alt