Merhaba ben Efe araniza yeni katıldım hem tanışma hemde bir sorum var size 😊

efeakblt06

Yeni Üye
İsim
Efe
Araç
Golf 5
Öncelikle hepinize sağlık mutlu huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim
Obdeleven cihazi almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mı iki tane cihaz görüyorum internete biri kırmızı çizgili biri de mavi çizgili ve biraz paketleri pahalı kırmızı yada mavi olanı crackli bir şekilde kullanmam mümkün mü gecmis formlarda crackleri var gözüküyor acaba daha önce aramızda kullanan oldu mu ben hobi amacli almak istiyorum şimdi ve gelecekteki araçlarım için ilginiz için şimdiden teşekkür ederim 😊

Ekli dosyalar

• images (27).jpeg
    images (27).jpeg
    17.2 KB · Görüntüleme: 10
  • images (26).jpeg
    images (26).jpeg
    13.4 KB · Görüntüleme: 9

Hoşgeldin demek isterdim ama benden 1 yıl önce katılmışsın foruma, yine de hoş geldin :) Benim de önümüzdeki dönem bir cihaz alıp aracın kod ve yazılım kısmına yavaş yavaş girme niyetim var. Bu konuyu özellikle takip ediyor olacağım.

Hoşgeldin demek isterdim ama benden 1 yıl önce katılmışsın foruma, yine de hoş geldin :) Benim de önümüzdeki dönem bir cihaz alıp aracın kod ve yazılım kısmına yavaş yavaş girme niyetim var. Bu konuyu özellikle takip ediyor olacağım.
Geçen sene kayit yapmıştım ama son 1 2 haftadir aktif oldum öğrendiğiniz bilgileri sizlerde paylaşırsanız buraya güzel olur 😊

Ben de takipteyim hala, tavsiye verebilecek bilgi birikimli arkadaşlar varsa davet ediyoruz :)

Geri
Üst Alt