SATILIK Golf 7 Multimedya

İsim
İbrahim Başkurt
Genel Bilgiler
GOLF 7 Orjinal Multimedya
Fiyat
1500
Selamın aleyküm herkese golf 7 aracıma RCD330 multimedya taktırdığım için orjinal multimedya elimde kaldı hiç bir sorunu yok çerçevesinde çizik vs yok temiz ürün satmak istiyorum ama piyasası nedir bilmiyorum alıcı varsa 1.500 satıyorum. Rakam yüksek yada düşük ise bilgilendirirseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_4575.jpeg
    IMG_4575.jpeg
    114.7 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_4576.jpeg
    IMG_4576.jpeg
    129.8 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_4577.jpeg
    IMG_4577.jpeg
    92.8 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba,
Ürün ticareti yapan arkadaşlar daha iyi değerlendirir ama bende orjinali Highline dan çıkma Panasonic cihaz var bluetooht cd çalarlı vs o cihazlar bile artık çöp, yardımcı olmak babında söylüyorum ürününüze alıcı çıkması pek muhtemel değil maalesef, teknoloji çok hızlı geliştiği için ve her yeni modelde yeni özellikli medyalar araçlara takıldığından insanlar artık nav lu carplay gibi özellikte ürünleri tercih ediyor montaj sorunundan dolayı eski bir araca takılması pek mümkün değil. Hayırlı satışlarınız olsun.

Merhaba,
Ürün ticareti yapan arkadaşlar daha iyi değerlendirir ama bende orjinali Highline dan çıkma Panasonic cihaz var bluetooht cd çalarlı vs o cihazlar bile artık çöp, yardımcı olmak babında söylüyorum ürününüze alıcı çıkması pek muhtemel değil maalesef, teknoloji çok hızlı geliştiği için ve her yeni modelde yeni özellikli medyalar araçlara takıldığından insanlar artık nav lu carplay gibi özellikte ürünleri tercih ediyor montaj sorunundan dolayı eski bir araca takılması pek mümkün değil. Hayırlı satışlarınız olsun.
Katılıyorum.

Her malın bir alıcısı herzaman vardır acele edtmeyın ilanda dursun aracın da aynı cihazdan olupta bozulanı olur sızden alır degıstırır

Geri
Üst Alt