Golf 7 90 beygir gitmiyor

Katipbey

Yeni Üye
İsim
Bekir
Araç
2016 Golf
2016 Golf 7 90 beygir aracım var 149 bin km de bazen motor isininca fan açıyor ve fan açınca gitmiyor turbo 2 bin devirde milisaniyelik devreye girip çıkıyor otobanda 120-130 zor görüyor fan açınca fan kapalıyken 160 anca görüyor 75 beygir eski kasa 206 dan tokat yedim sebebi nedir kalkarken o arabayı ezmem lazımdı fan açıktı tabi ama genel olarakta 3-3.5 devri cok gecmiyor 3 ten sonra 4-5 devirleri görmüyor öneriniz nedir ?

Selamlar.Turbo hortumunuz catlak yada kelepcelerde atiklik olabilir turboda sikinti olabir…Devirdaim pompanizda sikinti olabilir fan musurunde ariza olabilir iyi bir motor ustasina gitmeniz gerekiyor.

Upvote 0
Selamlar.Turbo hortumunuz catlak yada kelepcelerde atiklik olabilir turboda sikinti olabir…Devirdaim pompanizda sikinti olabilir fan musurunde ariza olabilir iyi bir motor ustasina gitmeniz gerekiyor.
Arac ile 170 i kesinlikle geçemiyorum 126 binde komple triger seti devirdaim vs değişti turboyu vs kontrol ettireyim madem

Upvote 0
Arac ile 170 i kesinlikle geçemiyorum 126 binde komple triger seti devirdaim vs değişti turboyu vs kontrol ettireyim madem
Daha bilgili arkadaşlar abiler var grupta benim yorumum bu yonde…Turbo yeterli basinc olusturamadigi icin araba belli bir hiza yada devire ulasilamiyor diye düşünüyorum…

Upvote 0
2016 Golf 7 90 beygir aracım var 149 bin km de bazen motor isininca fan açıyor ve fan açınca gitmiyor turbo 2 bin devirde milisaniyelik devreye girip çıkıyor otobanda 120-130 zor görüyor fan açınca fan kapalıyken 160 anca görüyor 75 beygir eski kasa 206 dan tokat yedim sebebi nedir kalkarken o arabayı ezmem lazımdı fan açıktı tabi ama genel olarakta 3-3.5 devri cok gecmiyor 3 ten sonra 4-5 devirleri görmüyor öneriniz nedir ?
Stage 1 yazılım attırın en iyisi

Upvote 0
Hocam ben 60.000 de stage 1 yazılım attırdım düzgün bi yerde yaptırın. 90 dı benimkide 4 sene geçti şuan 127 binde şükür bir problem yaşamadım

Upvote 0
Hocam ben 60.000 de stage 1 yazılım attırdım düzgün bi yerde yaptırın. 90 dı benimkide 4 sene geçti şuan 127 binde şükür bir problem yaşamadım
Peki önceden araba kaç km hız görüyordu şimdi kaç hızlanma nasıl ve fan açınca turbo kesme yaşadınmı çekişi düştümü mesela

Upvote 0
Peki önceden araba kaç km hız görüyordu şimdi kaç hızlanma nasıl ve fan açınca turbo kesme yaşadınmı çekişi düştümü mesela
Hayır sorun yaşamadım derken bunlardı demek istediğim, kaç hız gördüğünü denemedim hocam çekişi çok çok güzel oldu, fan açınca turbo kesme sorunu bunların dışında bir problem olsa gerek diye düşünüyorum.

Upvote 0
Aynı araç bende de var fakat öyle hız sorunu yaşamıyorum. Sizin araçta bir sıkıntı var belliki..

Upvote 0
Araçta kesinlikle mekaniksel problem var , önceden yazılımsal oynanmış mı bilemem. Km de yüksek burada bilecek biri çıkamaz(yüzeysel olur) direk usta genel bi arıza tespiti yapması lazım. Aracınızın da uyarı vermesi lazım normal koşullarda. Ben turbodan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Daha çok zarar vermeden arızayı çözün..

Upvote 0
Turbo normalde düzgün fakat yüksek hızlarda 170 den sonra gitmiyor basınç düşük olabilir evet birde fan açınca turbo kesiyor gitmiyor araba

Upvote 0

Eski aracım 2016 golf 7 90bg. Driveımdan buldum. Sizin aracta baska birsey var hocam. Bir baktirin servise.

Ekli dosyalar

• 20170926_082528.jpg
    20170926_082528.jpg
    77.6 KB · Görüntüleme: 23
Upvote 0

Geri
Üst Alt