Egzoz tarafından gelen ses..

Tasd3mir

Üye
İsim
Muhammet
Araç
Golf 7
Merhabalar 2017 golf 1.0 tsi dsg 30 binde aracım var bir ege turu yaparken engeli yollardan geçerken egzoz tarafında demir demire sürtme egzoz zırıltısı gibi bir ses duyuyorum ayagımla egzoza bastığımda ses kesilir gibi oluyor. Aracın içinde ise rolantide ses çok rahatsız edici şekilde geliyor. Düzenli gittiğim tamirciye gittim araç lifte kalktıgında ses biraz daha azaldı ama yine vardı tamircim son susturucudan geliyor egzozcuya götür ondan sonra 2 egzozcuya götürdüm egzozda problem yok dediler başka bir tamirciye götürdüm oda kaputu aç dedi turboya baktı turbonun wasgete i ses yapıyor oda egzoza ses yaptırıyor dedi vakit olmadıgı için turbocuya gidemedim aranızda başına gelen fikri olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirn

benzer zirilti bende de var

Duz zeminde ses yok

Egimli yolda rölantide olusuyor ses duyuluyor

1.0 benimde arac

Eksoz takoz kelepceleri kontrol ettireceğim

Upvote 0
benzer zirilti bende de var

Duz zeminde ses yok

Egimli yolda rölantide olusuyor ses duyuluyor

1.0 benimde arac

Eksoz takoz kelepceleri kontrol ettireceğim
Abi benim şuan her zeminde duyuluyor kafaya taktıkcada büyüyor egzoz tarafına baktılar birşey bulamadılar.en son ben yatıp fenerle tek tek kontrol edeceğim

Upvote 0
Hocam stepne zeminine elinizle vurduğunuzda aynı ses geliyor mu? Susturucu üstündeki ısı kesen bir sac gibi bir malzeme var. Orası gevşemiş olabilir.

1000336089.jpg

Upvote 0
Hocam stepne zeminine elinizle vurduğunuzda aynı ses geliyor mu? Susturucu üstündeki ısı kesen bir sac gibi bir malzeme var. Orası gevşemiş olabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 77880
Hocam hiç oraya vurmadım sadece egzoz kısmına bastırıyorum ses kesiliyor çoğu zaman ama bu dediğiniz bölgeye ben bugün kısmetse pikniğe geldim eğilip bakacağım araba soğuyunca

Upvote 0

Geri
Üst Alt