Golf 8 gizli özellik zararlımı

Mertsvglik

Üye
İsim
Mert
Araç
Golf 8
Merhaba arkadaşlar golf 8 araçlarda gizli özellikle r kadran , gti kadran açtırılması durumunda araca zarar verirmi. Zamanında bir yetkili servis elemanı gizli özellikle kadran açtırmanın kadranı bozduğunu söylemişti fakat emin olamadım.

Bir sorun yok. Kadranlar için açtırıyor insanlar en önemli özelliği bu.

Sorun olmaz. Servis sallamış yine . 3 yıldır gizli özellikler açık kullanıyorum

Aynı kadran Rline araçlarda da kullanılıyor. Fabrikada bir kodlama ile o grafikler görünür hale getiriliyor. Bu tamamen maliyet avantajı sağlamak için yapılmış bir durum fabrika tarafından. Düşünsenize her şeyi aynı olan bir kadran için iki farklı stok ve bu stokların karışmaması için alınacak bir sürü önlem. Çok manasız...

Merhaba arkadaşlar golf 8 araçlarda gizli özellikle r kadran , gti kadran açtırılması durumunda araca zarar verirmi. Zamanında bir yetkili servis elemanı gizli özellikle kadran açtırmanın kadranı bozduğunu söylemişti fakat emin olamadım.
bana da kodlamanın elektrik tesisatına zarar verdiğini ve zamanla bozulduğunu söylemişlerdi

bana da kodlamanın elektrik tesisatına zarar verdiğini ve zamanla bozulduğunu söylemişlerdi
Kablo ile ilgili bir durum yok ki! Nasıl telefonlara güncelleme geliyor ve bu sebeple telefonun içindeki devreye bir şey olmuyorsa bu da onun gibi. Saçmalamışlar... Ama kabul etmemeleri de çok normal. Kurcalatmak istemezler tabi....

Geri
Üst Alt