Carplay cihazı carlinkit hakkında yardım

Rx7

Üye
İsim
Yasin
Selamün aleyküm. Herkese iyi günler.
Apple marka telefonum var. Maalesef carplay youtube’yi ya da video izlemeyi desteklemiyor. Aracında apple carplay ya da androidauto’da youtube ya da video izlemek için carlinkit cihazı kullanan ve cihaz önerisinde bulunabilecek var mı? Hızlı donma kasma yapmayan. Ya da bu tarz bir cihaza gerek kalmadan youtubeyi ekrana yansıtabileceğim bir uygulama var mı?
(Jailbreak yapmak istemiyorum tahminimcede kullandığım telefon için daha çıkmamıştır.)

aleyküm selam
benim bildiğim piyasadaki en kaliteli ürün Carlinkit 13.0 8gb+128gb
kendim alıp denemedim ama kötü yorum görmedim

bütçeyi aşarsa ram +rom değeri daha düşük ürünlere yönelenebilir

1725259416737.png

• Beğen
Tepkiler: Rx7
Video oynatan istiyorsan ustad en dusuk 4-64 cihaz almani oneririm daha alt rami olan cihazlar uzer :)

Sadece kablosuz cevirmek istiyorsan piyadasa cok var uyguna carlinkit

• Beğen
Video oynatan istiyorsan honey hocamında dediği gibi 4-64 ten aşağı olmamalı ben kullanıyorum başarılı kasma falan yok sadece video izlemek için kullanıyorum

• Beğen
Video oynatan istiyorsan ustad en dusuk 4-64 cihaz almani oneririm daha alt rami olan cihazlar uzer :)

Sadece kablosuz cevirmek istiyorsan piyadasa cok var uyguna carlinkit
Abi geçen İlker abi kablosuz olarak açtı saolsun. Hanım telefonu android. Fermata auto diye bir uygulama var. Youtube google felan hepsi geliyor. Bende ios sıkıntı. 3.parti uygulama kuramadığım için :) youtube olsa yeter. Videolu müzik dinlerdim. Şekil olsun :D

Video oynatan istiyorsan honey hocamında dediği gibi 4-64 ten aşağı olmamalı ben kullanıyorum başarılı kasma falan yok sadece video izlemek için kullanıyorum
Normalde usb üzerinden video oynatıyor ekran. Ama hep onunla da uğraşmak istemiyorum.
Carplay ekranında youtube yi görüp oradan bir şeyler açıp oynatmak istediğim için arıyorum. Donma kasma geçikme takılma yapmayacak bir cihaz bakıyorum :)

Geri
Üst Alt